Afspraken niet nakomen
Eigenhuis keukens in Houten bezocht voor 1e gesprek met dhr. Danny A. Een week vóór de 2e afspraak alle wensen (inclusief design in 3D) gemaild als voorbereiding voor het gesprek. Geen antwoord of bevestiging dus 2 dagen van tevoren eventjes gebeld - kort gesproken maar was met klant dus ging mij terugbellen.
Tja, geen belletje dus, Hoorden bij aankomst dat de email niet binnen was, maar laatst moment toch gevonden en afgedrukt (=onvoorbereid). Prima, uitwerken kan tijdens het gesprek ook.
Zitten we met mijn vrouw vervolgens 20-30 min elkaar te staren terwijl er op de scherm van de computer gewerkt wordt (zien niets van). Een beetje rondlopen en rondkijken dan - anders te saai...
Dan krijgen we een offerte voor de Siematic keuken - toch 10-15K boven ons budget. Is wel een grote keuken, begrijpelijk. Aan het einde beloofd om komende dagen een 2e offerte aan te maken maar van Eigenhuis-merk. Die zou wellicht wel binnen het budget passen.
Een week gewacht, prima - zou druk zijn; wil mensen niet zitten op te jagen. Na een maand gemaild. Alweer geen antwoord. Zou het weer het verkeerde email zijn? Nee, dat kan niet, want dit is het adres op zijn visitekaartje en eerdere emails zijn toch gevonden. Dan maar 6 weken later nogmaals gemaild dat we een offerte elders hebben gekregen. Wil ondanks slechte service nog een kans geven want Eigenhuis keukens is toch de aangewezen keukenleverancier van ons nieuwbouw. Misschien zijn er wel voordelen er aan. Nee, nog steeds 0 antwoord.
Gelukkig zijn er andere goede keukenzaken - zijn uiteindelijk heel blij met Bruynzeel en daar uiteindelijk de offerte getekend. Daar wordt er bij afspraken aan het einde van werktijd de volgende ochtend gemaild en vlot op emails en telefoontjes beantwoord. Of het aan dhr. Danny A. ligt of niet, weet ik niet maar in welk sector dan ook is dit gewoon niet professioneel en na 10 kansen voor zonder enig resultaat kan ik er dus niets anders van maken helaas.