Geweldige winkel, met grote keuzes en veel mogelijkheden
Eigenhuis Keukens Amersfoort is een TOP bedrijf.
Via de aannemer van ons bouwproject zijn wij gekoppeld aan Eigenhuis Keukens. Op donderdag 27 mei om 18:00 uur hadden wij een afspraak met Raymond. We werden prettig en enthousiast ontvangen door de receptioniste.
Raymond kwam ons ophalen en vroeg of we eerst nog even wilde rondkijken. Na 15 minuten(we waren al een keer eerder wezen kijken in de showroom) werden we door Raymond opgehaald, kregen we drinken aangeboden en zijn we gestart met het uitzoeken van onze keuken.
We hadden zelf al het nodige voorwerk gedaan en wisten in hoofdlijnen wat we graag wilde hebben.
De sfeer en het gesprek was zeer prettig en tijdens het opbouwen van onze droomkeuken, kregen we veel tips, en handreikingen over oplossingen en verschillende manieren van inrichten. Ondanks dat we in hoofdlijnen wisten wat we wilden hebben, zijn we in totaal 4 uur bezig geweest om onze volledige keuken inclusief apparatuur op te bouwen en in te richten. Niks was te veel, ook niet dat het inmiddels al na 21:00 uur was.
Raymond bedankt voor het geduld, je uitleg, en het resultaat van de keuken die we met jouw hulp hebben opgebouwd en hebben gekocht.