Zeer vakkundig advies

Met een vakkundig advies van Leonie Tamarson hebben wij een keuken gekocht. Leonie luisterde goed naar onze wensen en we kregen een goed advies. Na afloop was er een duidelijke offerte met een mooie digitale visualisatie van onze keuken

Ik ben heel goed geadviseerd door de verkoper MIchel Bultena van filiaal Capelle a/d Ijssel. De verkoper was open en transparant en gaf ons hele goede adviezen

Goede service, duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, alle tijd werd genomen en er werd alle tijd genomen. Prima service.

Vriendelijke, deskundige en duidelijke hulp.

Wij voelden ons welkom. Er was ruim tijd voor ons. Frank stelde goede vragen en verdiepte zich goed in onze situatie. Hij luisterde goed en leidde ons naar een bij ons passende keuze.

Professioneel, grondig en kundig

Met veel aandacht is geluisterd naar onze plannen, waarbij goede suggesties zijn gedaan en we samen op een mooi ontwerp zijn uitgekomen, wat volledig aan onze wensen voldoet.

Goed advies, geen pressie.

Ricardo heeft zeer veel geduld gehad met onze aanpassingen, een tweede lockdown en toen de draad weer opgepakt. Uiteindelijk de keuken naar onze wens.

Supergoede ervaringen door een kritische koper

Wij hebben al meerdere keukens voor onze nieuwbouw woning gekocht (vaak verhuist). Je kunt ons wel ervaringsdeskundigen noemen. Erg kritisch zijn wij op detailzaken, hoe sluiten de frontjes op het werkblad aan. Welke scharnieren zijn toegepast? Wordt er pro-actief meegedacht hoe wij onze keuken willen hebben? Samen zoeken naar oplossingen om een keuken tot in het kleinste detail uit te zoeken en alle elementen op elkaar aan te laten sluiten. En dan nog samen piekeren over de kleurkeuzes, materialen, oppervlakten behandelingen. Tot slot moet het ook nog een gemakkelijke keuken zijn in het gebruik. Logisch ingedeeld, alles bereikbaar. Timo Koning is een topverkoper. Aandachtig heeft hij geluisterd naar onze wensen, dit uitgewerkt in een prachtige visualisatie. Echt de puntjes op de 'i' gezet. En ook niet onbelangrijk, telkens oog gehouden voor ons budget. Waardoor het uiteindelijke prijsplaatje voor ons 'behapbaar' is. Eigenhuis Keukens verdient een top aanbeveling!

Goede service en ondersteuning

Hier gekomen vanuit ons nieuwbouwproject. Er werd goed meegedacht met ons (beperkte) budget als starters. Uiteindelijk een mooie keuken kunnen samenstellen naar onze smaak en ze zijn achteraf altijd goed bereikbaar voor vragen. Tot op heden erg tevreden (al is er nog niks geïnstalleerd natuurlijk).

Klantvriendelijk

Geen pushverkoop, goede hulp en ideeën bij keuze. Aantrekkelijke prijs, all in prijs geen bijkomende kosten, Nemen de tijd en accepteren wanneer je er nog even over na wilt denken

Fijne samenwerking

De adviseur heeft goed naar mijn wensen geluisterd en mij op basis daarvan goede adviezen gegeven. Samen hebben wij een keuken kunnen ontwikkelen.

Uitstekende service

Uitstekende service

Zeer goed geadviseerd door de verkoper die ook echt luisterde naar onze wensen.

Na een prettig verkoop-adviesgesprek hebben wij onze droomkeuken gekocht.De verkoper nam de tijd en kwam met goede ideeën.Wij kijken uit naar de levering en montage.

Accuraat goede tips!

Wij hadden ons goed voorbereid in wat wij wilden en ook de maten waren bekend. De stijl en kleuren zaten ook al in ons hoofd, dus het was een kwestie van erbij zoeken en doorpakken. Dave was snel en handig met alles opzoeken en in de computer te zetten. Tussendoor een wijziging was ook geen probleem. Al met al zijn we heel tevreden en verbaast dat het zo vlot is gegaan.

Een verademing.

Geen stoelendans, geen budgettoon wat het gesprek domineert, geen opdringend gevoel. Wel meedenken, wel de tijd nemen, wel kijken naar de situatie van de klant. Wil je als klant een fatsoenlijk gesprek voeren en niet belanden in een discussie over elke euro of centen achter de komma, dan kan ik deze toko van harte aanbevelen. Dank je, Michel B.!

Tot nu toe prima!

Let op: we hebben de keuken pas net 1 dag geleden besteld, er is dus nog niets uitgeleverd en gemonteerd. Dit is wel voor ons de 2e keer dat we een keuken bij EHK gaan kopen. De eerste keuken 12 jaar geleden gekocht inmiddels heel veel plezier van gehad vandaar dat we teruggegaan zijn. Toen in Hoevelaken en nu in Hoofddorp. Mevrouw Cathelyn heeft ons top geholpen, zij weet waar ze over praat, denkt mee en is ook “eigenwijs” als zij denk dat we een fout maken. De showroom heeft ook voldoende keukens en accessoires om te kijken en vergelijken. Het 3D tekenprogramma wat ze bij de offerteaanvraag meteen gebruiken (dus geen papieren schets) is heel mooi en geeft meteen een goed beeld. Het prijsniveau vind ik lastig te bepalen, de inbouwapparatuur is altijd duurder als op internet, geen idee waarom dat is. Al met al kan je er ook een nieuwe auto van kopen dus het is serieus geld. Onze keuken komt pas in 2022 want dan is het huis pas klaar. Ze gaan nog inmeten en er volgt een 2e gesprek. Wordt vervolgd.

De verkoper was aandachtig en meedenkend. Bijzonder aangenaam.

Met de ervaring van collega’s op zak die ook wel eens een keer in hun leven, een nieuw huis en een keuken hadden aangeschaft (met wisselend resultaat en bij andere keukenverkopers), was ik benieuwd naar de komende ontmoeting. De entree en ontvangst was prettig, hetgeen logisch is als potentiële kopers duizenden euro’s bij je gaan besteden. Na een blik te hebben geworpen op de uitgestalde keukens (overigens: er staan er echt veel!) kwam de verkoper naar ons toe en we gingen onder het genot van koffie en thee en koekjes aan de praat. Onze wensen en de stijl van de keuken werd besproken evenals de soort van apparatuur. Ook werd besproken of en als we wel/niet zouden slagen. De keuken werd op papier gezet en ook op het grote scherm konden we de keuken bekijken en eventueel aanpassen. Hierna werd er kort over de prijs gesproken. Aangezien we binnen het door ons gestelde budget bleven, was daarna de koop rond. Na een uitleg over hoe het ea tot stand zou komen inzake de bouw en installatie en de wijze van communiceren hebben we met een content gevoel afscheid genomen. Met de wetenschap dat wij een mooie keuken hadden uitgezocht en de verkoper ook weer een boterham had verdiend. Trouwens: alle andere medewerkers waren al naar huis. We waren de laatsten die het pand verlieten.

Professioneel bedrijf.

Onze ervaring met Eigen huis keukens is bijzonder positief. Met veel geduld en tekening houdend met al onze wensen, werden wij tijdens 3 afspraken begeleid en kwamen tot een ontwerp waar wij heel blij mee waren. We zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat straks....

Super goed en enthousiast geholpen door Lusette Heek

Zoals gezegd heel goed en enthousiast geholpen door de verkoopster van dienst. Wel erg aan de dure kant.

prettig, vlot en inhoudelijk sterk

Prettige uitwisseling en vlotte uitwerking van de gegevens. Goed gedocumenteerd met tekeningen Flexibel in het omgaan met de wensen van de klant

Uitstekend!

Communicatief van begin tot eind zeer hoogstaand. Inhoudelijk goed op de hoogte. Meedenkend tot in de details. Steeds afstemmend op onze wensen. Uiteindelijk zelfs technisch zeer goed onderlegd voor aanpassingen die wij wilden. Chapeau voor deze goede start van onze nieuwe keuken. Hopende dat ook na plaatsing wij zo voor de volle 100%tevreden zullen zijn.

Eigen idee direct haast perfect vertaald naar passend ontwerp!!

Ik wist ongeveer wat ik wilde...strak, modern, simpel en hoge kwaliteit met eigen karakter en houten elementen.... Op basis daarvan heeft EigenHuis Keukens-medewerker Dave Esman een ontwerp gemaakt dat al voor bijna 90% aansloot! Met paar laatste gezamenlijke aanpassingen al snel helemaal goed! De combi van samen ontwerpen en soms even rondlopen in de mooie showroom is ideaal. Of een kastje 40 of 60 cm is kan iedereen meten, maar het even zien en voelen maakt toch het verschil. Zeer tevreden over hele proces dus en een pluim voor Dave Esman!

Klantonvriendelijk bij problemen

Keuken geïnstalleerd, waterschade als gevolgschade door foutieve montage van de Quooker. Een ongelukje kan altijd gebeuren, maar dan begint het juridisch getouwtrek. Ze beroepen zich op eigen voorwaarden die in strijd zijn met de regelgeving. Ik geloof dat de klanten die geen problemen hebben, tevreden zijn met de keuken, maar op het moment als je problemen hebt, is het toch wel erg verstandig goede rechtshulp als backup te hebben.

Goede service en snel geholpen

Fijn geholpen

Fijne ervaring gehad met jullie verkoper Martin. We hopen als dadelijk onze keuken geplaatst is we nog net zo blij zijn.

Prettige expertise en mooi aangesloten bij onze wensen

Prettige expertise en mooi aangesloten bij onze wensen