uitstekend geweldig

zeer prettig geholpen door een vakkundige adviseur. neemt royaal de tijd voor het juiste advies. denk goed mee en komt met briljante oplossingen, prijs kwaliteit prima

Fantastische zaak!

Zeer positieve ervaring met EigenHuisKeukens. Mark (adviseur) heeft zeer veel kennis van zaken en nam echt de tijd voor ons om alles uit te zoeken en een aantal keer weer aan te passen ;) Hij kwam daarnaast met goed doordachte suggesties en oplossingen. We hebben een prachtige keuken samengesteld en raden dan ook EigenHuisKeukens bij iedereen aan!

Prettige en amusante verkoop

Goed begrepen wat onze wensen waren

Uitstekend geholpen zonder opdringerig te zijn

Er is geluisterd naar mijn wensen en in overleg mijn droomkeuken samengesteld in slechts 2 sessies

Hartelijk, goed geinformeerd en zeer tevreden.

Wij hebben van de week prachtige keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de gang van zaken. We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en wat lekkers erbij. Goed gesprek gehad met Marc de Zoete. Hij nam alle tijd voor ons en heeft ons goed ingelicht over alle mogelijkheden.

Zeer prettige ervaring

Cathlyne heeft ons prettig geholpen met de keuze van onze nieuwe keuken. In een ongedwongen sfeer zijn wij vakkundig te woord gestaan. Samen zijn we eruit gekomen en onze droomkeuken kunnen uitzoeken.

Perfect geholpen door Eigenhuis keukens

Ondanks dat we in deze tijd initiel niet naar de showroom mochten zijn we door middel van een video rondleiding zo goed als mogelijk voorgelicht. Uiteindelijk toch na de laatste versoepelingen in de showroom mogen rondkijken en onze eerder gemaakte keuze daar kunnen bevestigen. Mede dankzij de kennis en kunde van Michel (locatie Capelle a/d IJssel) zijn we tot een mooie keuze gekomen.

Goed geholpen.

Was een prima ervaring. We zijn er goed geholpen en uiteindleijk geslaagd.

Luisteren naar je wensen, meedenken en met creatieve oplossingen komen, geweldige service verlenen.

Luisteren naar je wensen, meedenken en met creatieve oplossingen komen, en geweldige service verlenen. Dit zijn onze ervaringen met Eigen Huis keukens in Hoofddorp.

erg goed

duidelijke uitleg, vriendelijke en deskundige verkoper en het ging allemaal op een prettige manier

Vakkundige en prettige verkoper.

Vriendelijk en met verstand van zaken geholpen in de keuze van de keuken en de keukenapparatuur.

Heel prettig

Goed meedenkend en net zo lang doorgaan totdat wij van een goede keuze zijn overtuigd.

Goed tot Zeer Goed

Gewoon goed. Ter zake kundig, meedenkend, vriendelijk, geduldig, neemt alle tijd, prettig contact, uitgebreide showroom

Fijn en goed geadviseerd geholpen

Het uitzoeken van de keuken werd fantastisch begeleid door de verkoopster. Veel goede adviezen en ook goed voorbereid. Ruim de tijd om alles door te nemen en beslissingen te nemen.

Online afspraak hoeft geen nadeel te zijn!

Wij hadden zeker onze bedenkingen hoe het zal zijn om online een keuken te kopen. Iedereen, van de administratie tot de verkoper, was vriendelijk en meedenkend. We gaan er vanuit dat de uitvoering net zo naar tevredenheid zal zijn. Heel blij zijn wij met onze nieuwe (toekomstige) keuken.

Persoonlijk en niet klantonvriendelijk zoals veel concurrenten zoals mandenmakers

Meedenkend, vriendelijk en verstand van de producten

Hele bekwame en vriendelijke staf

Ondanks dat de keuze van de keuken met een videolink verliep, hebben we toch een zeer mooie keuken uitgezocht, mede dankzij de bekwame en vriendelijke staf van Eigenhuis Keukens, hartelijk bedankt.

De verkoper denkt mee m.b.t tot de technische en visuele aspecten.

Mireille is een vriendelijke, geduldige en behulpzame verkoper.

De deskundige uitleg kwam prima over en vraag en antwoord werden goed behandeld

Liever hadden wij de showroom bezocht even voelen en kijken heeft onze voorkeur. Helaas was dit niet mogelijk maar de uitleg en het goed behandelen gaf ons toch het vertrouwen dat het goed is gegaan.

nieuwe keuken in Corona-tijd

Wel apart om een nieuwe keuken te bestellen in Corona-tijd. Maar vanaf het eerste contact voor het maken van een belafspraak, het versturen van tekeningen, het krijgen van een eerste impressie tot en met de belafspraak is alles prima verlopen. Er wordt goed met je meegedacht en communicatie gaat snel.

Uitmuntend

Wie mij geholpen heeft van Eigenhuis keukens was geweldig, heel erg goed geholpen, ze was vriendelijk en duidelijk!!

Een fijn en open gesprek met een deskundig adviseur met een luisterend oor

Wij zijn zeer fijn geholpen door Jeffrey. Ondanks de beperking van de coronasluiting wist hij ons een goed beeld te schetsen van de keuken. Daarbij werd zeer goed naar ons geluisterd en wist hij, ondanks de digitale beperkingen, onze wensen goed om te zetten in een complete offerte waarin alles verwerkt is zoals wij het in gedachte hadden.

Zeer tevreden klant

Wij zijn vanuit ons nieuwbouwproject in contact gekomen met Eigen huis Keukens Amersfoort voor het kopen van een nieuwe keuken. Wij zijn uitermate vriendelijk en professioneel geholpen door Raymond van de Berg. Om binnen ons budget te kunnen blijven heeft hij ons uitvoerig geholpen met de juiste keuzes te maken en goede praktische tips gegeven om onze droomkeuken samen te stellen. Hierdoor hebben wij een prachtige keuken kunnen uitzoeken waar we erg blij mee zijn. Bedankt voor de prettige ervaring zonder vervelende verkooppraatjes. Bij Eigenhuis Keukens Amersfoort is de klant nog steeds Koning.

Eigenhuis Keukens (in het bijzonder Michel Bultena) doet alles voor klant

Wij zijn zeer kritische klanten en hebben onze plannen voor de keuken meerdere keren gewijzigd resulterend in een tijdrovende verkoop-, adviesgesprek. Desondanks heeft EHK (Michel) ons steeds het gevoel gegeven ons te willen helpen waar hij kon. Uiteindelijk moet een koper zelf de knopen doorhakken, dat dan weer wel ;-) Voorlopig geven wij EHK een dikke 8, en kijken we uit naar het moment dat we onze keuken kunnen bewonderen in ons nieuwe huis. Na installatie en montage kan het zo maar zijn dat we het waarderingscijfer verhogen! Uitdagingen moeten er zijn.., maar natuurlijk hebben we hier alle vertrouwen in!

Zeer professionele benadering en behulpzaam

Goede begeleiding en goede keuzes bepaalde mijn nieuwe keuken, ben zeer tevreden. Bedankt eigen huis

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle