Prima advies, prima service
In december 2022 een nieuwe keuken uitgezocht, samen met Raymond (vestiging Amersfoort), ter vervanging van onze oude keuken. Verschillende adviesgesprekken gehad en er werd door Raymond goed meegedacht met onze wensen. Binnen het budget hebben we een droomkeuken uit kunnen zoeken. Zelfs de door ons gewenste koof op maat kon uiteindelijk worden gerealiseerd. In afwachting van de plaatsing in mei 2023 hebben we daarvoor alvast de nodige technische aanpassingen en veranderingen qua styling aangebracht. In mei 2023 is de keuken geplaatst door Marco, een vakman, daarmee vielen alle puzzelstukjes op hun plaats en alles leek prima voor elkaar.
Tijdens één van de adviesgesprekken werd ons verteld dat de Pronorm zwart eiken fronten van de keuken "vlekgevoelig" zouden zijn. Dat bleek inderdaad zo te zijn, maar vervelender was dat deze vlekken met de gangbare schoonmaakmiddelen niet te verwijderen zijn. EK heeft bij de leverancier navraag gedaan en het zou gaan om een "stapeling van schoonmaakmiddelen", en ze zouden een speciale keukencleaner opsturen naar EK. In eerste instantie waren we sceptisch over dit verhaal, maar een servicemedewerker van EK heeft alle fronten schoongemaakt met deze cleaner en tot onze verbazing werkt dit echt. De keuken weer als nieuw, zoals opgeleverd.
Van deze EK medewerker kregen we vervolgens het advies welk schoonmaakmiddel we dan wel in het vervolg zouden moeten gebruiken (BREF Keukenreiniger Power, via Bol.com). Dit advies hebben we opgevolgd en zowaar de vlekken zijn met dit middel eenvoudig te verwijderen. Probleem opgelost, chapeau voor deze service van EK! Al met al heeft het enige tijd geduurd (ook in verband met de zomervakantie), maar we konden natuurlijk wel gewoon koken etc. Dus toch die 100% tevredenheid die ze hebben beloofd en vandaar nu dan ook deze positieve review! Wij zouden een volgende keer zeker weer een keuken bij EK kopen en onze aanbeveling is dan ook van harte!