Hallo Allemaal, In mei 2021 hebben we onze eerste kennismaking met Eigenhuis Keukens gehad en hadden we met Raymond van den Berg onze eerste keuken laten offreren(zie ook onze beoordeling). In maart 2022 hebben we onze definitieve keuken laten tekenen en samen met Raymond opnieuw opgebouwd. Deze keuken ook definitief laten maken. Tijdens dit proces weer veel tips en is op basis van een stukje handwerk, uitzoeken en out of der box denken onze droomkeuken gemaakt. In december 2022 keurig een order bevestiging en alles netjes uitgewerkt in een overzicht gekregen. Medio januari 2023 nadat de definitieve oplevering van ons nieuwbouwhuis bekend was gemaakt, keurig een planning gekregen van het plaatsen en leveren van de keuken. Precies zoals was afgesproken 3 weken na de oplevering. Op maandag 20 februari 2023 was het zover, om 8 uur 'smorgens kwamen er twee installateurs van Eigenhuis Keukens(Ronald en Storm) onze keuken werd uitgepakt en geplaatst. Na 1,5 dag was alles geïnstalleerd en aangesloten. De keuken is echt onze droomkeuken, het plaatsen en aansluiten is echt zonder problemen verlopen. Alles staat kaarsrecht en ook tijdens het plaatsen was er oog voor aandacht en werd er ook nog nagedacht of alles wel op de juiste plek en juiste hoogte staat. Doordat de pvc vloer nog niet lag, werd de plint 0,5 cm hoger geplaatst, zodat ook de vloer er netjes onder door kon. Woensdag 22 februari werden we nog gebeld door de EIgenhuis Keukens of er nog bevindingen waren of, dat er nog andere openstaande punten waren nav het plaatsen en installeren. Dus ook na het plaatsen was er nog contact. Eigenhuis Keukens Amersfoort, Raymond van den Berg, Ronald en Storm, bedankt voor het adviseren, communiceren, plaatsen en installeren van onze droomkeuken. Ab Stoffer
Mooi keukenzaak met groot assortiment. De deskundige en heel geduldige verkoper heeft ons steeds duidelijk uitleg gegeven en goed geholpen om de uiteindelijke keuze te kunnen maken.
Wij hadden het geluk dat petra invalt op het filiaal in capelle aan den ijssel. zij heeft ons super fijn geholpen, ze is empathisch en denkt goed mee. weet fouten eruit te halen en is snel in haar antwoorden. Ook bereid om op haar vrije dag ons te helpen , dat vergt veel betrokkenheid en een blije klant. Wij zijn blij met haar en gunnen iedereen Petra in het aankoopproces. Dank je wel voor je geduld , tijd en het helpen van onze droom keuken!
Zeer tevreden, werd goed geluisterd naar mijn wensen. De verkoper wist goed uit te leggen, dan wel mee te denken. Ik kan Eigenhuis keukens zeker aanbevelen.
Onze ervaring met Eigen huis keukens was prettig. We zijn goed geholpen, en er is goed geluisterd.
super goed geholpen en een mooie keuken gekocht
Mooie keuken uitgezocht voor ons nieuwbouwhuis. Het is een mooie keukenzaak, vriendelijke mensen. Vakkundig geholpen, tenminste iemand met ervaring. Mooie prijs, dus zeer tevreden!
Als de keuken plaatsen net zo gaat als de gesprekken die wij gehad hebben met Petra over de nieuwe keuken zijn wij nu al heel blij.
Een prima review achter gelaten in jij 2022. Maar deze wil ik even aanpassen. Zodra de keuken besteld is gaat het plaatsen prima. Maar: zodra er na de installatie iets is dan is de communicatie ver te zoeken. Een vlek in het werkblad merkten wij op begin augustus. Nadat de keuken geplaatst was 3 weken op vakantie gegaan. En toen voel ons op dat er een vlek in zat. Genaild, gebeld en nog m meer gemaild. En nu 14 feb 2023 horen we dat we in augustus al hadden moeten horen dat wij onze verzekeringsmaatschappij moeten inschakelen. Er heeft iets gestaan volgens de leverancier. Nou er heeft niets gestaan! De medewerker vindt het wel vervelend dat ze mij dit nu pas kon mede delen. Ook een achterwand bestellen is lastig. Een medewerker is weggegaan en zijn mail werkt blijkbaar niet gelezen. We zitten met een niet afgeknipte keuken omdat we renovlies hadden. Wist die verkoper maar we zijn er niet op gewezen dat kitten niet kan. Nu februari staat deze eindelijk in bestelling. Omdat ik graag dezelfde kleur en type wil hebben als mijn blad. Dus zet alles op de mail en vraag bevestiging. Bel als je niets hoort! Gelukkig hoeven we voorlopig geen nieuwe keuken meer. En die verzekering is ook niet gek, dus ben bang dat het de rechtsbijstand wordt. Gelulkog heb ik wel alle emails. Erg jammer dit. Geeft een nare nasmaak. Verder zijn we super blij met onze keuken maar de communicatie moet beter eigen huis keukens!
Nick heeft ons Fantastische geholpen
Dankzij de adviezen en het geduld van Lars hebben we een keuken gekocht die perfect bij onze smaak, eisen en budget past. Lars, nogmaals bedankt!
Prettige winkel, je word erg goed geholpen.
Na twee bezoeken onze definitieve keuze gemaakt. Verkoopster Petra nam alle tijd om diversen mogelijkheden te tonen zowel op de PC als in de toonzaal. Nu rekenen we erop dat de levering en plaatsing ook zo verloopt.
Met een beperkt budget is het in goed overleg met Corné gelukt om een mooie, passende keuken aan te schaffen. We werden op een prettige en professionele manier geholpen. Eigenhuis straalt een goede sfeer uit door meerdere medewerkers, het gebouw en de opstelling van de keukens. We zijn erg tevreden en hebben goede hoop dat de aflevering en plaatsing net zo goed verloopt! Marga van Wijngaarden, Marcel Poeze.
Zeer positieve ervaring bij Eigen Huis Keukens, er wordt alle tijd genomen, goed geluisterd en samen zijn we tot mijn droomkeuken gekomen!
Many many thanks for the professional treatment and so elevate services! It was so existing to have instantly the picture and costs of all variants in various e materials, dimensions, configurations which we designed with Rikardo (company representative)) during 3 hours!!! Finally we get the nicest kitchen what ever!!! Exiting materials at the best prices!!!
Wij gingen heen met het idee om inspiratie op te doen en liepen na 3 uur naar buiten met een volledige keuken. Het gehele proces was aangenaam en ongedwongen. Ook was er transparantie op het gebied van fincanciën en kwamen wij aan het einde van de rit niet voor onaangename verrassingen te staan.
De verkoper dacht goed mee over onze wensen en droeg daarbij verschillende andere mogelijkheden aan mbt kleurstelling en materiaal- en apparatenkeuze. Hierbij werden wij volledig vrijgelaten in onze keuzes. Ook nam hij ruimschoots de tijd om ons tot dienst te zijn. Verademend was ook dat wij nimmer het idee hebben gehad dat er sprake van een agressieve benadering en/of verkooptechniek.
Een keuken uitzoeken bij Eigenhuis Keukens is een ontzettend prettige ervaring. Kundige experts met een creatieve benadering voor een passend budget. Heel blij met hoe wij geholpen zijn!
De ambiance en de netheid in de showroom is goed. Je wordt als potentiële koper in de watten gelegd. Ons eerste gesprek met Eigenhuis in Houten voor een keuken in ons nieuwbouwhuis ging echter niet echt soepel. Na enige tijd moesten wij tegenover de adviseur aangeven dat haar tekening niet klopte. Het tweede gesprek ging beter, maar de bekende verkooptactieken (bijvoorbeeld: u kunt deze korting krijgen, maar dan moet u wel vandaag beslissen) werden wel toegepast bij Eigenhuis. Daarnaast blijft de keukenbranche een niet transparante branche (voorbeeld: de offerte bevat standaard geen prijzen per onderdeel, maar alleen een totaalprijs) en onderhandelen blijft helaas noodzakelijk. Daarbij is de bestelde 'ECOOK Xclusiv' keuken van Eigenhuis eigenlijk gewoon een Systemat 3.0 keuken van Häcker, ook daar kan Eigenhuis eigenlijk gewoon transparant in zijn tijdens het gesprek en in een opdrachtbevestiging. Dan kan een klant ook zelf op de Häcker website beter bepalen wat hij/zij wilt. Het afroep gesprek (vlak voor oplevering) bij Timo ging het prettigst en hierin konden wij nog e.e.a. aanpassen. Timo dacht ook goed mee. Ook daar was het echter een kwestie van vertrouwen hoe er met prijzen werd gerekend en werd er niet standaard een opdrachtbevestiging met prijzen per onderdeel uitgegeven. De complimenten aan Eigenhuis dat in deze tijd alles tijdig op voorraad was en in 1 keer is geleverd door het verhuisbedrijf dat door Eigenhuis wordt ingeschakeld. Tot slot: De installateur (ZZP'er en oud-hoofdmonteur van Eigenhuis) was top! Hij heeft alles in één dag keurig geïnstalleerd. De termijn na installatie die aan de klant wordt gegeven om onvolkomenheden te melden is wel erg kort (48 uur) en helaas wordt het afval niet meegenomen (ondanks de premium prijs die bij Eigenhuis wordt betaald). Al met al moeilijk om te zeggen of wij Eigenhuis zouden aanbevelen, maar gelet op het nette eindresultaat kiezen wij toch voor 'ja'.
Wensen worden vakkundig en creatief vertaald naar passende advies /voorstel
Er werd ons ruim de tijger gegeven voor een beslissing
Zeer professioneel. Leveren goed werk en denken mee. Mark bedankt!
(vak)kundig met nuttige informatie.
Wij hebben een nieuwe keuken nodig ter vervanging van de bestaande (er gaat steeds meer kapot). Een zaterdag lang hebben we bijna alle keukenzaken in de regio Amersfoort bezocht, puur informatief. De eerste op het lijstje was Eigenhuis keukens in Amersfoort en het 1e contact met Raymond was goed, vrijblijvend en vriendelijk. Deze dag ons lijstje verder afgewerkt en alle indrukken in het weekend laten bezinken. Op basis van alle bezoeken en alle reviews maar vooral door ons 1e contact met Raymond, er voor gekozen om als eerste bij Eigenhuis Keukens Amersfoort met Raymond om tafel te gaan zitten. We hadden zelf al het nodige huiswerk gedaan en al een goed beeld van wat wel en niet wilden. In de twee daaropvolgende adviesgesprekken heeft Raymond ons vakkundig en eerlijk geadviseerd. Weglaten wat niet reëel of praktisch is en toevoegen waar nodig. Hij denkt mee, weet veel en wat hij niet weet zoekt hij direct uit via collega's of via leveranciers. Uiteindelijk is er een keuken getekend die precies aan onze wensen voldoet. We hebben er alle vertrouwen in dat het vervolg van het proces ook professioneel wordt opgepakt. We kijken ernaar uit dat onze keuken ergens volgend jaar wordt geleverd en geplaatst.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle