Top service.

Snel handelen.

Hoor en wederhoor. Dat is wat je zoekt.

Prima te woord gestaan en direct actie ondernomen. Klasse. Al jaren een zeer tevreden klant.

Snelle, vriendelijke en professionele reactie

Fijne klantenservice

Snel en goed geholpen! :)

Deskundig

Wat ben ik goed geadviseerd en geholpen. Chapeau.

klantvriendelijk, kort maar krachtig

op eigen initiatief contact opnemen om te horen of we tevreden zijn en tips geven waardeer ik zeer

Responsieve en behulpzame organisatie

Recensies krijgen over je werk helpt je business vooruit. Klanten vertellen is een goed initiatief daarvoor.

Gebruiksvriendelijk systeem met goede persoonlijke hulp!

Het systeem werkt erg gemakkelijk, heel erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het persoonlijke en fijne contact met en vaste contactpersoon erg fijn. Snelle en goede reacties op vragen. Alles wat je verwacht van een review systeem. Wij zijn zeer tevreden met Klantenvertellen!

Goed en onafhankelijke tool

Onze klanten kunnen binnen een zeer korte tijd een beoordeling invoeren

Geweldig, goed geregeld!

De verhuizers waren mooi op tijd. Waren vriendelijk, werken snel en netjes. En het was voor een leuk prijsje. Ik ben tevreden.

top, prettig

prettig contact, goede hulp bij vragen.

TOP geregeld.

Correct bedrijf waar je nog echt geholpen wordt.

Fijn om toe te passen en overzichtelijk

Prima manier om de klantbeleving mee te monitoren.

goede ervaring

professional bedrijf en goed bereikbaar

Super!

Wat een ontzettend goed werk leveren jullie. Zorgvuldig, vriendelijk en professioneel. Aanrader!

Vriendelijke service

Goed geholpen, vriendelijke en snelle service

fijn bedrijf

fijn bedrijf om mee samen te werken . Wanneer wij iets niet begrijpen staan ze ons meteen bij .

Prettige samenwerking.

Mijn besproken probleem(pje) is direct en adequaat opgepakt en opgelost.

Geweldig werk afgeleverd

Er was niets op het werk aan te merken.

Duidelijke uitleg!

Jullie nemen de tijd voor de klant en leggen duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat. Open en eerlijk! Ga zo door!

Goed geholpen

Vragen duidelijk en vriendelijk beantwoord.

Duidelijke uitleg goede service!

Ons kantoor heeft een abonnement bij Klantenvertellen. Ik wilde hier graag nadere uitleg over. De medewerker heeft mij erg geholpen wat er precies in ons abonnement zit en hoe wij hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Persoonlijk contact

Top! lukte niet om in te loggen, maar snel opgelost, geweldig dat er gewoon een nummer is wat je kan bellen voor een vraag en zeer net te woord gestaan! Dankjewel namens Rovee Veenis Assendelft!

Goede service en netjes geholpen.

Zie boven de dame is een top dame erg goed ook met tips.

Service, deskundigheid en één prima prijs

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709