Een eerlijk platform waar iedereen zijn mening en beleving kan delen. Goed dat er zoiets is. Zeker wanneer je een bedrijf niet kent.

Kort geleden een auto gekocht waar ik tot nu zeer tevreden over ben. Ook de communicatie en service was ideaal. Snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op je vragen.

Deskundige medewerker

Goede uitleg

super snel en duidelijk geholpen !!!

Top ervaring.

review

jammer dat dit een site is voor alleen positieve reacties kan mijn eigen geplaatste review niet verwijderen of aanpassen Klanten vertellen is dus alleen voor de bedrijven en die kunnen dus desgewenst zelf de review verwijderen

Ja

Ja

Altijd perfect geregeld.

Al jaren maken we met veel plezier gebruik van Klantenvertellen. We verkopen echt op en door positieve reviews. We doen er alles aan om het zo goed mogelijk te doen en dat betaald zich uit. Een prachtige tool waarmee je mee omzet kunt genereren. Aanrader voor iedere serieuze ondernemer.

Goede uitleg. Neemt alle tijd

Goede duidelijke rustige uitleg.

prettige communicatie

wij merken dat consumenten veel naar de reviews kijken en deze ook serieus nemen. Prettig gesprek gehad met Nick. doet wat hij beloofd.

Prima service!

Het systeem werkt prima en als er een keer een vraag is dan wordt dit netjes en snel opgepakt.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd wordt ik zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan. Fijne communicatie, top!!

Super dienstverlening!

Goede en snelle hulp

Ik ben geholpen door Sanne. Ze staat altijd direct voor ons klaar en zorgt altijd dat we snel worden geholpen met onze vragen. Het systeem werkt verder eenvoudig en goed. Een mooie aanvulling voor ons!

adequaat en correct

Ik werd correct te woord gestaan en voorzien van de benodigde informatie

Goede hulpverlening

Goede, snelle en vriendelijke dienstverlening

Een leuk goed inhoudelijk gesprek

Julia heeft met mij gekeken naar het product klanten vertellen. Hoe kan ik dit beter verkopen bij mijn medewerkers zodat zij de patiënten enthousiast krijgen om een review te schrijven. Ze nam de tijd en dacht in een open, leuke en gezellige manier mee.

Altijd tot je dienst

Bij Klantenvertellen helpen ze je erg klantvriendelijk en oplossingsgericht. We zijn erg tevreden over de dienstverlening en de dienst zelf!

Prima,goede service snelle afhandeling van gestelde vragen.

De zaken worden snel en opgelost

Overzichtelijk gebruik en fijn contact

Fijn programma om mee te werken, gemakkelijk in het gebruik. Contact met de medewerker(s) is prettig.

Komen de afspraken na.

Onze Klanten vinden ons, door jullie prachtige klanten vertellen.

Een bedrijf dat weet dat goede service belangrijk is. En ze waarborgen de betrouwbaarheid van de reviews, zodat klanten hierop kunnen vertrouwen. Het portaal is van Klantenvertellen is tevens zeer eenvoudig te gebruiken.

Mijn vragen zijn goed beantwoordt

Goede ervaring

Snel

Binnen één uur - na mailing - antwoord op mijn vraag ontvangen. Onze werkzaamheden konden hierdoor direct hervat worden.

Professioneel en snel geholpen

Wij gebruiken Klantenvertellen als ons "main" review systeem. Erg tevreden over de service en vooral werking van het systeem. Onze klanten kunnen snel hun ervaringen kwijt over onze dienstverlening, positief of negatief. Door de goede communicatie vanuit Klantenvertellen worden wij keurig op de hoogte gesteld van elke review en kunnen indien nodig klachten ook via Klantenvertellen verder in behandeling nemen en onze klanten alsnog verder helpen. Support is top, snel en kundig geholpen, elke keer weer! Keep up the good work!

Snel opgeloste vraag

We werken al enige jaren naar tevredenheid met het review verzamelprogramma. Ik had een vraag gekregen van onze websitebeheerder over bepaalde codes die nodig waren. Eerder had ik al gemaild, zonder reactie. Maar Mohamed Ahmidouch had het probleem binnen 5 minuten gefixt!

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709