Goede dienstverlening

Duidelijke toelichting gekregen op we werking van het systeem.

Uitstekende service.

Denny heeft mij goed geadviseerd, komt vertrouwd en klantvriendelijk over. ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Denny bedankt

goede service

goede service en kundig personeel.

Eenvoudig en effectief

Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke interface. Contact klantenservice is prima.

netjes en behulpzaam

gebruik sinds 2 weken klanten vertellen ik wordt netjes geholpen door de medewerkers .het is duidelijk en niet moeilijk te gebruiken .

Super goed gedaan

Deze mensen weten hoe het werkt in sommige gevallen

Nadat iemand nooit iets zakelijk gedaan heeft met mij maar prive ruzie met je heeft gaan ze wel na of er ook daadwerkelijk een zakelijke reactie is geweest. fijn gesprek

Prettig persoonlijk en deskundig

Zeer positief

Ik mag als reviewer geen negatieve review plaatsen

Jullie censureren mijn review van ZAZ Welzijn met valse beweringen. Jullie nemen niet eens de moeite om de reacties goed door te lezen, waarom zouden jullie ook? De bedrijven die jullie betalen krijgen een platform op jullie website, dus het is in jullie voordeel om de kant van het bedrijf te kiezen. Zo werken alle reviewplatforms, ze zijn nooit neutraal, zelfde geldt voor dit bedrijf. Als je als bedrijf je wilt aansluiten hier dan is dat dus prima, want ze laten slechte reviews niet door, maar om een eerlijk beeld over een bedrijf te krijgen moet je niet hier zijn.

Fijn systeem met servicegerichte medewerkers

Het inrichten van klantenvertellen is vrij eenvoudig, zeker als je 1 bv hebt. Als er iets niet lukte, dan werd ik vlot geholpen. In korte tijd verzend je veel enquêtes en het reageren op reviews is makkelijk.

Prettig contact, duidelijk en verstand van zaken

Prettig contact met de medewerkers van Klantenvertellen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Simpel,doeltreffend en gebruiksvriendelijk.

Het geeft in een handomdraai een mogelijkheid om je dienstverlening te laten beoordelen.

Service- en oplossingsgericht

De contacten met Klantenvertellen kunnen wij omschrijven als uitermate plezierig en professioneel. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Team Lederonline

Reactietijd erg lang, verder prima geholpen

Ik had al meerdere berichten/mails gestuurd voordat ik eindelijk reactie kreeg. Daarna wel prima geholpen.

Snelle service

Fijn contact, goede uitleg van het systeem alles als positieve ervaring

Geweldige service

Vriendelijke mensen die meer voor je doen als gevraagd, echt top.

Menselijke en hele goede service

Thijs heeft me geholpen met bepaalde kwesties. Zijn service gaat veel verder dan die van zijn vrouwelijke collega's. Hij luistert oprecht naar je verhaal en probeert je te helpen. Regels zijn regels en hij houdt zich daaraan maar toch is zijn bereidheid tot hulp een stuk beter dan de hulp van de rest want zij beloofden van alles maar deden uiteindelijk niets. De communicatie met Thijs is echt heel prettig. Om eerlijk te zijn. Ik wilde weg bij het bedrijf maar door hem blijf ik. Een aanwinst voor het bedrijf!

Toegankelijk

Wij zijn al een tijdje aangesloten bij klantenvertellen en zijn hierover erg te spreken. Wij vinden het belangrijk dat (toekomstige) klanten eerlijke recensies over ons kunnen lezen. Het is erg makkelijk in gebruik en als er een review is geplaatst door een klant, dan krijgen wij daar altijd melding van per e-mail. Als iets niet duidelijk is, of wij willen uitbreiden dan is het heel toegankelijk om contact te krijgen. Bedankt Mohamed voor je tips en tricks, dit waarderen wij erg!

Hele onduidelijke site, Voor is deze site nu bedoeld?? De klant of de consument??

Ik werd door de mogelijke leverancier van mijn zonnepanelen gewezen op de site. Ik zou op deze site de reviews van het bedrijf kunnen zien. Ik kan nergens een link of zoekfunctie vinden. Het lijkt alleen maar een site om als leverancier van een produkt of dienst lid van te worden. Als consument kom in geen review tegen alleen van klantenvertellen zelf. Of moet ik mij eerste registeren? Daar heb ik totaal geen zin in

Top systeem!

Wij werken nu bijna een jaar met Klantenvertellen.nl en zijn erg enthousiast. Ze denken mee en leveren maatwerk voor je organisatie. Wij zijn tevreden :) Bedankt Nick (jouw naam staat er niet tussen).

Moeilijk registreren

Moeilijk registreren en de reviews lijken nep, geschreven door thuiswerk teams

Prima produkt

Handig in gebruik

geweldig netjes en in orde

geweldig perfect in orde !!!!

Duidelijke reviews maar zoeken op bedrijf is lastig

De reviews zijn duidelijk te lezen, samenvatting is fijn. Alleen jammer dat het veel moeite kost om uit te kiezen van welk bedrijf je een review wilt zien. Via google komen ook niet alle bedrijven naar boven.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709