Klantenservice was echt zwaar slecht. Wat een lastig ventje. Heb ook geen groene kaart ontvangen of een goed Keuring. Zag als eerst dat er geld van mij rekening is afgeschreven.3 dagen erna zeggen julllir we hebben goed gekeurd😕
goed geholpen aan de telefoon
Goedkope premie snelle service en de polis al na 2 dagen in huis. Ik ben zeeeer tevreden. En raad deze verzekeraar aan. Ook extra trede korting.
Afgelopen week een verzekering afgesloten voor me Vespa alles verliep zeer soepel en kreeg achter een mail dat ik moet opletten voor diefstal dat ik de juiste sloten heb omdat ze helaas vaak worden gestolen:( en daarna nog een mail over ongevallen opzittenden verzekering zelf was ik dat vergeten maar dankzij de oplettendheid van de verzekeraar heb ik alles mee verzekerd :) een ding is zeker diks verzekering zal in de toekomst de rest van me verzekeringen altijd bij hun afsluiten en zeker een aanrader aan iedereen die dit leest
Ben nu al van 28-05-2019 de verzekering op te zeggen via site lukt niet heb nu via mail en whatsapp geprobeerd nog geen reacties gehad jammer dat het zo moeilijk moet gaan.
1e x met deze verzekeringsmaatchappij en komt goed over
Zit er pas bij Maar ze lten wel blijkrn dat ze elke communicatie aan kunnrn. Ik ben zelf hardhorend en flink. Moou alles per mail gekregen en geregeld. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Toppers
Geweldig en accuraat mailverkeer.
Met een klik meteen verzekering afgesloten en snel alles binnen
Eenvoudige duidelijke site en concurrerende vergelijking...
Heb een 2 de hands e bike verzekering afgesloten via internet Ging goed
Bij online verzekeren veel stappen doorlopen maar zeer goed te doen en duidelijk. Duidelijke response na afsluiten verzekering.
Die heb ik helaas (nog) niet
De aanvraag was snel en duidelijk, netjes geregeld.
Via internet scooterverzekering afgesloten. Verliep snel en soepel!
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.