Alles loopt vlot naar tevredenheid
komt zeer vriendleijke over en snel verzekering kunnen af sluiten
Goed geholpen en snel toen ik jullie nodig had
afhandeling verzekering in goede orde verlopen!
in een woord SUPER. Steven is voor ons bezig alles na te lopen. Wij zijn overgestapt van tussen persoon omdat het echt een zooitje was. Steven kreeg binnen een paar uur voor elkaar waar onze andere tussen persoon al dagen zo niet weken mee bezig was.Hij regelde dat we tijdelijk toch verzekerd waren ,daarom hebben we nu alle verzekeringen bij steven lopen. wij zijn heel tevreden en weten momenteel geen negatief commentaar.
17 jarige sluit eerste scooterverzekering af, er wordt netjes betaald maar ze melden de scooter niet als verzekerd en nu krijgt hij een boete na controle van de rdw.
Contact en verzekeringen afsluiten is geen probleem.
Goed snel en duidelijk
Met mijn eerste auto bij jullie geen probleem Was heel goed
Snel autoverzekering afsluiten, waar en wanneer je ook wil.
Ik sinds kort een polis bij Diks verzekeringen lopen, de goedkoopste die ik heb gevonden online.
Ik heb er pas mee te maken dus heb nog niet veel ervaring met diks, maar in de korte tijd hebben ze me goed geholpen.
Duidelijk en snel
Op het moment van mijn aanvraag, werd ik direct verzekerd. En gaven u medewerkers goed aan wat ik aan moet leveren, en duidelijk aangaven binnen welk termijn. Wil hierbij ook in alle eerlijk en oprechtheid aangeven, dat mijn royement verklaring iets vertraging oploopt. Door mijn eigen fout (mijn excuses hiervoor) ik niet direct door had ik eerst mijn oude verzekering, moest opzeggen.
Website om te zoeken zou eenvoudiger kunnen
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.