Ik ben nooit een wanbetaller geweest,als liep netjes via automatisch incasso,ik heb in 2016 een ongelukje gehad en ze hadden 1100 euro aan de tegenpartij uitgekeerd,ik kreeg een brief waarin stond dat ik de 1100 euro meteen kon betalen en als ik dat niet kon betalen dat m'n premie omhoog zou gaan,ik heb sindsdien weinig derover gehoord tot oktober 2017 pas hadden ze m'n premie verhoogd ,in december kreeg ik een aanbod van een andere verzekeraar op een goedkopere premie,dus zonder iets te weten heb ik de overstap gedaan,en later kwam ik erachter door de nieuwe verzekeraar dat ik met een -4 codering zit bij Diks en dat ze daarom m'n auto verzekering moet opheffen en dat ik Diks moest bellen,ik had hun gebeld ,ik mailde en vroeg hun waarom ze niet duidelijk zijn geweest hierover over de consequenties als ik zou overstappen,en kreeg ik de trieste antwoord dat ze mij niet over alles hoeven te informeren en dat ik zelf erachter moest gaan,maar omdat ze zeiden toen dat als ik de 1100 euro niet in één keer kon betalen dat m'n premie omhoog zou gaan dacht ik van ook niks aan de hand dan betaal ik gewoon een hogere premie totdat ik de bedrag heb voldaan,ik vind het echt triest voor een verzekeraar,verzekeraar betekend met andere worden veiligheid is een bedrijd dat je in vertrouwen neemt en dat ze jou xo benadeeld,ze hadden me niet eens verteld dat ik de bedrag in 2017 in termijn kon betalen,dus daarop kreeg ik de antwoord dat ze mij niet op alles hoeven te informeren,een verzekeraar die zegt dat tegen een klant,ik woon ver van m'n kinderen zelfs hun worden nu benadeeld hierdoor want ik ziet zonder auto en kan dus moeilijk nu zien en ophalen in de weekends,dankjewel Diks ,die persoon die me zo heeft benadeeld ik hoop dat je kan slapen what goes around comes around hou rekening mee
Geachte heer Americaan, Diks Verzekeringen is een assurantietussenpersoon en bemiddeld tussen u als klant en de verzekeraar waar u het door u aangeboden risico wenst te verzekeren. Diks Verzekeringen B.V. heeft hierin slechts een informatieve rol en heeft als doel de mogelijkheden van de verschillende aanbieders eenvoudig en duidelijk voor u inzichtelijk te maken maar heeft geen invloed op het acceptatiebeleid van de betreffende verzekeraar. Uit ons dossier blijkt dat er inderdaad sprake is geweest van een schade-uitkering welke van invloed is geweest op uw schadevrije jaren. Aangezien dit gevolgen heeft voor de hoogte van premie hebben wij u gewezen op de mogelijkheid om de schade voor eigen rekening te nemen om de premiestijging te voorkomen. Dit is slechts ter informatie en geheel vrijblijvend. U bent immers gewoon verzekerd voor de schade. Bij een nieuwe aanvraag heeft de betreffende verzekeraar besloten uw aanvraag niet te accepteren, waarover wij u per email hebben geïnformeerd. Om u toch een aanbieding te kunnen doen hebben wij u een offerte toegezonden van verzekeraar Vereende, gezien het feit dat wij geen andere aanbieder hebben kunnen vinden voor het door u aangeboden risico. Deze offerte was ook geheel vrijblijvend en de verzekeraar verplicht de eerste drie maandpremies ineens te voldoen. Het staat u natuurlijk vrij om hier geen gebruik van te maken en een andere aanbieder te benaderen om uw voertuig te verzekeren. Wij hopen u hiermee een extra uitleg te hebben kunnen geven en uw ongenoegen te hebben kunnen wegnemen. Met vriendelijke groet, Diks Verzekeringen B.V.
Het afsluiten van deze verzekering kostte geen enkele moeite en ik had de polis binnen de kortste keren in huis.
Was supersnel geregeld.
snel beantwoorde en vriendelijk
Geen.
Er word een prijs beloofd voor de polis die veel hoger blijkt te zijn ik ben zeker niet tevreden
Ik had mijn offerte aansprakelijkheidsverzekering erg snel binnen.
Ik ben goed ontvangen en begeleid. Ik ben gerustgesteld. Ik ben geadviseerd. Ik ben terug gebeld nadat de verbinding was verbroken. Aller mooiste is dat alles per post gaat, dus ik voel mij thuis! Kort om, ik ben blij dat ik jullie heb gevonden en te mogen kennen!
Wij zijn zeer tevreden over Steven en collega's. Dank voor de fijne samenwerking!
Keurig geregeld alleen geen bevestiging gekregen via de mail. gebeld en alsnog direct een bevestiging.
goede tussen persoon
Goede service en klantvriendelijk
goed geholpen en ingelicht over diverse mogelijkheden
Gewoon duidelijk alles per mail
Binnen 10 minuten autoverzekering geregeld, heel fijn
Snel geregeld.
Heel vervelend vond ik dat mijn automatische afschrijving niet was gelukt door een reden wat voor alsnog niet bij mij bekent is, aangezien genoeg op de rekening stond. Ik werd gebombardeerd met dreig mail dat ik per direct moest betalen, want anders werd er een melding gedaan! Ik ben net nieuwe klant! Super Dit! Misschien een idee om de klant te bellen of iets dergelijks om ma te gaan wat er aan de hand is of dat er daadwerkelijk iets mis is gegaan. Vind dit zooo slecht!
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.