Goed geholpen bij uitzoeken van keuken, plaatsing netjes en snel, oplossing van probleem super

Doet wat er beloofd is, zowel in kwaliteit als doorlooptijd

Selectie en aankoop: korte en bondige uitleg, geen overbodige uitweidingen. Geduld bij opeenvolgende aanpassingen van het ontwerp. Sloop en installatie: er wordt snel en accuraat gewerkt, met goed gereedschap. Oude keuken wordt volledig afgevoerd. Vloer dagelijks veegschoon. Plaatsing nieuwe keuken en wandbekleding: soms met stevige druk, maar zonder schade. Start maandag, Gereed op woensdag 13 uur. Stucadoor: donderdag 2 uren voor egaliseren en primer, vrijdag granollen, om 13 uur klaar. Ziet er prachtig uit. Alle apparatuur werkt naar behoren.

Goed!

Na vakkundig advies is er een mooie keuken geplaatst. Vader en zoon hebben de keuken geplaatst en wij vinden jullie vakmensen!

Prima advies ontvangen over de aanschaf van de nieuwe keuken. De afspraken zijn goed nagekomen. Installatie is goed gedaan. Zeer tevreden.

Top service!

Vooraf is alles heel duidelijk doorgesproken, transparant in offerte en communicatie. Snelle reactie bij aanvulling hierin. De montage van a tot z laten uitvoeren, dit zorgt ervoor dat de gehele oude keuken, de sloop, installatie werk, plaatsen van nieuwe keuken met afwerking van tegelzetter in 1,5 gestroomlijnd ging. Vriendelijke mensen met gezellige praat.

Vakkundig

Vakkundig en snel, ‘s middags van de 2de dag konden we de keuken volledig gebruiken, klasse!

Kundig, aardig en betrouwbaar

Wat een mooie keukens in de showroom. Grote showroom, dus veel voorbeeld keukens. Prettig en deskundig personeel.

Goed luisterend bij het uitzoeken en de juiste hulp om je keuken samen te stellen en dan een gewelde

Ze luisteren naar je keukenwens en helpen prima met het samenstellen ervan, ze nemen uitgebreid de tijd en zijn zeer klantvriendelijk .de plaatsing is gewoon fantastisch super afgeleverd de keuken . En ook de achterwand prachtig betegeld door een vakman.

Mooi familie bedrijf

We werden goed geholpen met de keuzes van de keuken, prijs kwaliteit is goed, vakwerk en als er iets is of je hebt vragen is de service prima voor mekaar.

Een uitstekend familiebedrijf, waar kwaliteit voorop staat.

Prima geholpen in de winkel met samenstellen en doorvoeren van veranderingen en aanpassingen. En plaatsing uitstekend uitgevoerd en zijn niet bang voor een beetje extra werk.

Alles wat besproken en afgesproken is waar gemaakt.

De contacten met de afdeling verkoop waren prima wij zijn daar zeer goed voorgelicht en bij gestaan bij de keuze van de keuken en de benodigde apparatuur, ende verdere procedure is uit gelegd. Op de afgesproken datum werd de oude keuken verwijdert en nieuwe geplaatst. Alle werkzaamheden werden ook in de praktijk keurig en volgens de afspraken uit gevoerd. De uitvoerende mensen komen om te werken en niet om te praten zij weten exact wat de een doet en de ander doet een geweldig goed team grote klasse. Alles werd na afloop van werkzaamheden keurig schoon achter gelaten>

Prima keuken en goede service

Keuken is een plaatje en goede indeling zoals wij dat ook gewenst hadden.

Vakkundige vakmensen op elke plek!

Van het ontvangst tot de oplevering word je vakkundig geholpen door alle medewerkers bij Ant. Duijn! Bij ontwerp word goed meegedacht en kunnen meerdere opties snel bekeken worden. Levering is volgens afspraak gegaan (zelf een dag eerder klaar!) Plaatsing gebeurde netjes en strak! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

perfecte ervaring! oplossingsgericht netjes en vakwerk

De verkoop is al een feest. De advisering is echt op de klant gericht, niet opdringerig en in alle rust en tijd. Goede adviezen hebben er dan ook voor gezorgd dat wij naast een prachtige keuken en bijkeuken ook een mooi wandmeubel en TV meubel hebben. Over de plaatsing kunnen ook wij alleen maar positief zijn. Er wordt zeer netjes en professioneel gewerkt waarbij het eindresultaat super is.

Zeer goed, doet alles zelf, binnen anderhalve dag keuken geplaatst, alle afval meegenomen. Top vakman.

Dit is wat verstaan wordt onder klanttevredenheid

Fantastisch geholpen. Snelle service, prettig contact. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces en het is heel duidelijk waar je aan toe bent.

Top alles super geregeld

Fijne mensen die goed mee denken met het ontwerp, wij zijn erg blij met onze keuken

Kwaliteit, inzicht en vakmanschap in één. Wat een toppers. Vanaf ontwerp t/m uitvoering.

Fantastisch om met Ant. Duijn Keukens samen te werken. Ervaring vanaf begin t/m uitvoering was dik voor mekaar. Communicatie verliep prima en je ervaart de kwaliteit bij uitvoering. Dikke aanrader Eric & Carolien Steenhouwer Heerhugowaard

Goede ervaring met Ant Duijn keukens.

Ze denken mee en handelen alles netjes af.

Goed advies met als eindresultaat een prachtige keuken

Na de oriëntatiefase waarbij we diverse keukenzaken hadden bezocht zijn we nog een keer terug gegaan naar Ant. Duijn. Het advies, de ideeën en kennis van Joyce gaf ons de doorslag om met Ant. Duijn verder te gaan. Met als resultaat een prachtige keuken die zelfs eerder dan de geplande datum compleet werd geleverd en geplaatst. Ook was het prettig dat de voorbereidingen en het stucwerk door jullie werd uitgevoerd. Onze eindconclusie: we zijn blij dat we voor Ant. Duijn gekozen hebben en kunnen het ook anderen aanbevelen.

Superblij met onze prachtige keuken

Ant. Duijn heeft naast het leveren en monteren van onze keuken ook de gehele benedenverdieping gestuukt en gesausd. Het resultaat is prachtig en we zijn er dan ook zeer blij mee. Het hele traject verliep soepeltjes en volgens planning, vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Ook de stucadoor en de schilder die door Ant. Duijn zijn ingehuurd hebben prachtig werk geleverd. We werden tijdens onze oriëntatiefase met veel geduld en goed advies bijgestaan, er wordt helemaal niet gepusht. Ook bij de montage / installatie werd goed meegedacht. Al met al een fijne ervaring.

Prima ervaring.

Prachtige keuken aangekocht bij Ant. Duijn keukens. Deze werd door ons een paar keer uitgesteld voor montage , dit was geen enkel probleem. Keuken is keurig geïnstalleerd, konden zelfs nog gebruik maken van een leen vaatwasser. Er zou alleen na montage iets meer uitleg gegeven mogen worden over de inbouw apparatuur.

Uitstekend! Goed advies, meedenken, oplossingsgericht en you get what you expect!,

Plezierig, service gericht, meedenken in oplossing en goede kwaliteit!

Bij topkwaliteit hoor nou eenmaal een goede prijs.

Hij staat er hoor, onze nieuwe keuken van Ant Duijn. Sinds de bestelling bijna vergeten hoe hij eruit zal zien. Maar wat is het prachtig. Geweldige kwaliteit van de materialen en zeer vakkundige installatie resulteerden in onze fijne nieuwe keuken. Nu onmiddels een paar maanden verder is er nog steeds contact met Ant Duijn. "Alles goed met jullie keuken?" "Mag ik even komen kijken hoe hij is geworden ?" Natuurlijk want we zijn trots op de wijze waarop Ant Dujn onze wensen heeft verwezelijkt. Ik weet nog dat ik best schrok van de eerste offerte maar samen met Marjon van Ant Duijn keukens hebben we net zo lang geschoven en gepuzzeld tot al onze wensen toch in ons budget pasten. En nu het klaar is zijn we blij met, en trots op, het mooie en slimme resultaat.

De indruk die ik van het begin afgaan had is volledig bewaarheid: super

Goede informatie over de aan te schaffen keuken, prettig benadering, bij plaatsing accurate werkwijze en vriendelijk contact. Mooie keuken, geheel naar wens.

Hasselaarsweg 21

1704DX Heerhugowaard