Levering nieuwe oven redelijk snel uitgevoerd. Mooie zaak.
Het was niet alleen een keuken plaatsen bij mij. Er moest veel gebeuren: muurtje wegbreken, verwarming omleggen, electra, parket aanhelen en de muren en plafond stucen en de nieuwe keuken naar een andere zijde verplaatsen. Dit alles is met veel vakmanschap gedaan en er is zeer netjes gewerkt. Doordat ik door een fabrieksfout wat langer op een deel van het keukenblad moest wachten heb ik tot die tijd gebruik kunnen maken van een noodvoorziening waardoor ik water en afvoer kon gebruiken. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend mede door het goede advies en het meedenken van Ant.Duijn keukens. Zelfs het realiseren van een bijpassende tafel was geen probleem. Ik kan deze keukenzaak een ieder aanraden.
We zijn heel goed voorgelicht en geadviseerd! Ook de plaatsing van de keuken ging prima! Alles was aanwezig en paste perfect! 2 spotjes met kleur verschil werden netjes en vlot vervangen. We zijn zeer tevreden en blij met onze keuken!
Zeer correct geholpen bij het maken van een ontwerp en het maken van een offerte. Goed geinformeerd over het produkt. Het plaatsen van de keuken wordt gedaan door echte vakmensen. Van het slopen van de oude keuken tot het monteren van de nieuwe keuken incl. het leiding en elektrawerk in 3 dagen tijd is fantastisch.
goede hulp, adviezen en geduld bij het maken van een keuze voor een keuken.
vertrouwd overkomen. meedenkend en op zoek naar oplossingen
Zeer positief over de aandacht welke besteed is aan het gehele voortraject van offerte tot levering
Wij zijn door de verkoop zeer goed geholpen. De monteurs toonden hun vakmanschap met het samenstellen van onze keuken.
Bij het samenstellen van de keuken heeft Marjon echt meegedacht en rekening gehouden met het praktisch gebruik. Er is een mooi keukenontwerp gemaakt met een handige indeling. De keuken is keurig geplaatst (helemaal compleet en zonder fouten).
Ant. Duijn heeft bij ons niet zomaar een keuken geplaatst. Je kunt het ook een verbouwing noemen. De muur tussen keuken en serre is verlaagd, de in beton gestorte drempel naar de serre werd weg gehaald en vervangen door hetzelfde natuursteen als van de keuken. In de serre werd een compleet op maat gemaakte bar in dezelfde stijl als de keuken gemonteerd. En dan werd natuurlijk ook nog "gewoon" de keuken geplaatst. Het gehele traject van elektricien tot stukadoor en schilder werd door Duijn uit handen genomen. Dit alles met een perfecte timing. Het had niet beter gekund!!
Als onze wensen zijn verwerkt in onze keuken en wij maar denken dat dit mogelijk zou zijn. Ontzettend leuk contact met de verkoopster zij gaf heel duidelijk de voor- en nadelen van diversen produkten zijn. Het was zeer fijn om met haar te werken.
Goed bedrijf en lekker dicht bij
Het stroom en het water was niet voor elkaar vanwege andere drukte. Het werd door hen (Anton jr en ? van Kleef) gedaan. Een andere keuken'boer' was ws. wegegaan en teruggekomen als we het wel klaar hadden. Ook het plaatsen van een plank boven de koof (waar door hen niet op was gerekend) was geen probleem. Men werkte heel secuur en ruimden alles zelf op. De tegelzetter kwam er snel achteraan.
meedenken en vele mogelijkheden
Ik kan niets anders zeggen dat het uiteindelijk perfect gegaan is.
je wordt goed ontvangen,en uitleg over verschillende mogelijkheden wordt goed uitgelegd
Met een telefoontje voor nazorg direkt reactie
Prima voorgesprek en tekening. Goede installatie en super mooi afgewerkt!
Het was een fijn verkoop gesprek. Men heeft ons duidelijk aan gegeven wat de voor en nadelen van diversen apparatuur, werkblad en materiaal van het front. Waardoor wij een ongedwongen een keuze konden maken. De monteurs leveren absoluut vakmanschap. Het is geworden zoals wij voor ogen hadden.
Wij zijn uiterst vriendelijk,duidelijk en zeer goed geholpen. Bij het plaatsen komt een stukje vakwerk te pas, door hun eigen zeer ervaren monteurs.