Zeer positief.

Prettig bedrijf met vakkundig personeel.

Erg tevreden met de keuken

In samenspraak met Ant. Duijn Keukens tot een mooi en praktisch keuken ontwerp gekomen. Omdat de totale opdracht, levering en montage bij Ant. Duijn lag ging de montage vlekkeloos. Ook het stucwerk viel onder hun verantwoordelijkheid met als eind resultaat een prachtige keuken.

Goed geholpen, leuk meegedacht.

We hebben een hele leuke combinatie van onze smaken gekregen. Joyce, heel erg bedankt voor je ideeën. De keuken is mooier dan we voor ogen hadden nadat we de stalen bij elkaar hebben gezocht. Ideaal dat jullie het loodgieterswerk, electra en keuken plaatsen allemaal zelf doen.

Supertevreden

Van begin (advies, meedenken en bestellen) tot het einde ( plaatsen van de keuken) enorm tevreden. Nuchtere, hardwerkende mensen zonder kapsones of een aansmeermentaliteit.

Heel fijne zaak, prima service

prima service

TOP

Professioneel kundig familiebedrijf die je met goede adviezen en tips (waar jezelf niet aan denkt) wegwijs maakt in keukenland, zonder de identiteit van een familiebedrijf te verliezen. Ook v.w.b. het plaatsen van de keuken en wat meerwerk helemaal tevreden. Er wordt netjes gewerkt door de heren van de montage. Ook het inmeten gebeurde op uiterst professionele wijze. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en blij dat we voor Ant. Duijn Keukens hebben gekozen.

Een perfect geplaatste keuken met minimaal ongemak.

Dit is onze 3e keuken geleverd door Ant. Duijn Keukens. De bestelling is altijd een fijne ervaring. Als je de maten van je keuken weet, maken ze gelijk een ontwerp van de gewenste keuken en krijg je gelijk een offerte. Er is totaal geen druk om gelijk iets te tekenen. Veranderingen aan het ontwerp worden snel verwerkt. Als je eenmaal tevreden bent en bereid ben om de offerte te tekenen dan is ook de levertijd al bekend. Op die levertijd kan je rekenen, er zijn geen onverwachte vertragingen. Als de tijd komt op de keuken te plaatsen gaat het ook allemaal super efficiënt. Onze ervaring is dat het verwijderen van een oude keuken en het plaatsen van een nieuwe 1.5 dag vergt. De aansluitingen (water, afvoer, elektra) worden allemaal door het bedrijf zelf gedaan. Kortom, wil je een nieuwe keuken dan kun je er op rekenen dat Ant. Duijn die zonder enige zorgen en perfect zal afleveren.

Heel goed

Alles in één hand: Advies én montage. Op alle gebied deskundig, geduldig, veelzijdig en zorgvuldig. Mensen die hun vak verstaan.

Vanaf het eerste gesprek tot plaatsing is alles keurig verlopen. Wij zijn erg tevreden en bevelen Ant Duijn Keukens zeker aan.

Geweldige keuken, zeer tevreden, top vakmensen!

Bewust een keuken gekocht bij Ant. Duijn, we wisten dat we iets langer moesten wachten qua levertijd maar dat vonden wij geen enkel probleem. Erg goed geholpen in de showroom; zeer duidelijke offerte; prima afspraken nagekomen; ongelooflijk goede vakmensen qua plaatsen en echt alles in 1 hand !! Dit is de reden waarvoor wij voor Ant. Duijn kozen en daar hebben we geen seconden spijt van gehad!

Fantastisch

Ik heb er niets aan te voegen. Een service dat perfect is.

Prima service en montage

Prima montage met meedenkende monteurs. Hoog tempo en weten waar ze mee bezig zijn.

Prima service en montage

Professioneel en behulpzaam

Wij kochten een Boretti inductie fornuis bij Duijn Keukens. In de winkel werden we heel goed geholpen en het fornuis werd vakkundig in onze bestaande keuken geplaatst. We zijn zeer tevreden.

Fantastische keuken gemaakt naar onze zin.

We zijn heel tevreden over onze nieuwe keuken en zijn fantastisch geholpen.

Professioneel en behulpzaam

Wij kochten een inductie fornuis van Boretti bij Duijn Keukens. We werden zeer goed geholpen. Het fornuis is vakkundig in onze bestaande keuken geplaatst. We zijn heel tevreden.

Professioneel en behulpzaam

Wij kochten een inductie fornuis van Boretti bij Duijn Keukens. We werden zeer goed geholpen. Het fornuis is vakkundig in onze bestaande keuken geplaatst. We zijn zeer tevreden.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Alles is geweldig en naar alle tevredenheid en wensen geïnstalleerd. We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Hasselaarsweg 21

1704DX Heerhugowaard