Precies zo als was afgesproken.

Onze ervaring met Ant. Duijn Keukens is perfect verlopen. Fantastische keuken en een zeer goede service

Helemaal goed

Prima bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De keuken is erg mooi geworden en er is van tevoren goed meegedacht. Ook zijn aanvullende werkzaamheden uitgevoerd zoals de oude tegelvloer verwijderen. Handig dat dit door hetzelfde bedrijf werd gedaan zodat het exact op tijd klaar was voor de nieuwe keuken. Dit is al de derde nieuwe keuken in de familie de afgelopen drie jaar dus dat zegt wel iets.

Zeer vakkundig personeel

Zeer vakkundig personeel in de winkel maar ook in de montage.

Uitstekende keuken én service!

Bij de zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we uitgekomen bij Ant. Duijn Keukens in Heerhugowaard. Al vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd. Ze luisteren naar onze wensen, komen met ontwerpen en denken mee. Gedurende het gehele traject zijn ze goed en snel bereikbaar. Ook het plaatsen van de keuken en het tegelwerk ging voorspoedig en vakkundig. Dat is het fijne aan een familiebedrijf, ze hebben echt passie voor keukens. Dat merk je aan alles.

Vakkundig en prima service

Goede en prettige communicatie, snelle service en nette afwerking.

Top!

Goed geholpen en het plaatsen van de keuken ging vlot.

Gewoon goed van begin tot einde!

Zaak met mensen die verstand van zaken hebben, alle tijd en rust om samen iets uit te zoeken en plaatsing door kundige en heel fijne mensen! Kleine ieniemienie dingetjes zonder probleem opgelost! Zeker een aanrader.

Prima gegaan allemaal

De verkoop in de showroom is erg prettig verlopen en de administratieve afhandeling is volgens afspraak verlopen. Misschien een tip om bij klanten vooraf aan te geven dat ze zelf de vloer in bv de woonkamer zelf met stucloper afdekken. Wij wachten nog op een kleine service afhandeling die neem ik aan snel zal worden verholpen.

Dit is onze tweede keuken die door Ant. Duijn is geleverd. Alles onder één dak tegelzetter elektricien. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt voor het prima vakwerk.

Prijs en kwaliteit verhouding is goed met een juiste uitleg , prima keuze mogelijkheid en vriendelijke contacten. Prima en vakkundige plaatsing, groot voordeel dat eigen mensen de keuken plaatsen.

Mooi geplaatst

Keuken is super geplaatst. Je zit even in de troep maar daarna heb je ook wat moois staan. Monteurs die weten wat ze doen en goed advies vanuit het personeel in de showroom. Ze komen hun slogan zeker na; omdat het goed moet zijn!

Vakkundig

Uiterst tevreden over het eindresultaat, vakkundig geplaatst door de monteurs en mooi ontworpen door het personeel in de showroom.

Goed,

Mijn ervaring is dat er alle tijd en geduld was om goed voorlichting te geven de keuken is netjes geplaatst. En de service is goed.

Uitsteken werk geleverd

Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe keuken .vader en zoon hebben prima werk afgeleverd . En alles liep volgens plan in die 14 dagen . En ook een goede stukadoor die betegeld heeft . Alles onder begeleiding van de firma Duin

Prima tent

Goede mooie showroom Duidelijke afspraken. En vakmannen die de keukens plaatsen

Als vanouds : gewwon goed

Als vanouds : gewoon goed.

Zeer professionele en kundige plaatsing

Hoewel een aantal onderdelen niet correct waren bij levering is dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een tijdelijke kookplaat is geplaatst en op korte termijn is deze vervangen door de juiste. De montage is met grote zorg en oog voor detail uitgevoerd. Kortom vakwerk!

Uiterst tevreden

Goed advies, prima producten, keurige werkzaamheden. Goed personeel. Kortom zijn wij over de aanschaf en inbouw van de keuken zeer tevreden.

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Prachtige keuken en professionele partij!

Wij hebben veel keukenleveranciers bezocht en Ant Duijn Keukens sprong er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Pluspunten; - aparte en mooie keukendesigns. - niet de goedkoopste maar dat zie je dan ook terug in de kwaliteit van de gehele keuken én totale dienstverlening. - kunnen heel goed de klant-visie vertalen naar een ontwerp. (luisteren is ook een vak) - denken heel goed met je mee (ook budget gerelateerd) en geven professioneel advies. - eigen montagepersoneel dus weten van te voren ook goed of 'het bestelde' conform 'het geleverde' is en anticiperen daar direct op. - plaatsen van de keuken was in 2 dagen gedaan en zag er helemaal top uit.

Korte lijnen, heldere communicatie

Het bezoek aan de showroom en het offertetraject hebben we ervaren als prettig en duidelijk. De montage is keurig gedaan en we zijn blij met het eindresultaat.

Keuken is snel en vakkundig geplaatst. resultaat heel mooi.

Snelle levering, mooi resultaat, prettige manier van omgang.

Voor ons de eerste keer, dat we een keuken kochten en we zijn heel erg goed geholpen

Hele goede ervaring, vakwerk en super netjes

Heel tevreden over het geleverde werk, super netjes en alles in goed overleg

Uitstekend en deskundig

Prima geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Deskundig bij het aanbevelen van de juiste apparatuur. Zo werden wij gewezen op een afzuigkap van het merk Nova welke 'onopvallend' aan het plafond kan worden gemonteerd. Het plaatsen van de keuken gebeurt door een goed op elkaar ingespeeld 'team'. Kortom een aanrader.

Er werd goed geluisterd.

Oude keuken en alle verdere materialen werden afgevoerd. Had in het verleden een ervaring dat ik zelf nog allerlei dingen moest zien af te voeren.

Hasselaarsweg 21

1704DX Heerhugowaard