Sta iedere dag blij in de keuken, hij is zo naar mijn wens!!
Nemen de tijd om samen een keuken naar wens samen te stellen, en keuken word met zorg en grote vakkundigheid gemonteerd. Is niet de eerste keuken bij Ant.Duijn maar ook deze keer weer een prachtige keuken afgeleverd!!
Goede service zowel in de winkel als tijdens de montage. Alles is peefect gegaan.
Zeer goed en prettig te woord gestaan. Komt afspraken goed na. De keuken is vakkundig geïnstalleerd en je wordt hierin ook betrokken voor eventuele wensen. Ik raad dan ook Ant. Duijn keukens ten zeerste aan.
Bij Ant. Duyn keukens werken inderdaad adviseurs i.p.v. verkopers. Er wordt meegedacht en als klant kregen wij de tijd om na te denken over de offerte. De monteurs zijn ook super meedenkend en houden rekening met ons als klant.
Van oudsher een prachtig familiebedrijf. Vakkundige en gemotiveerde mensen.
Nuchter no-nonsense familie bedrijf, monteur(s) harde werker(s)
alles ging vlot en goed, en dat met een goede verhouding prijs/kwaliteit
Ant. Duijn keukens denkt mee binnen het gestelde budget; levert echt vakmanschap. Je hoeft nergens naar om te kijken als de keuken geplaatst wordt; er wordt super meegedacht betreffende de planning en het ziet er allemaal top uit. Met vol vertrouwen kunt u hier een keuken bestellen!
de mannen werken erg netjes.
Prima bedrijf. Keuken voldoet aan onze verwachtingen. Erg mooie opstelling. Vakkundig en snel geplaatst. Wij zijn heel tevreden.
Vanaf het begin tot aan aflevering en plaatsing hebben wij een positieve ervaring gehad met Marion en Toon.
langere opslag van showmodel, goede communicatie, goed vakmanschap bij installatie
Er werd heel goed naar mij geluisterd en dat werd aangevuld door hun kennis en vakmanschap
Al onze wensen werden snel, vakkundig en vriendelijk uitgevoerd.
Fijn contact, originele maar juist ook zeer praktische ideeen.
Goed meegedacht en geadviseerd bij aankoop. Alle afgesproken data zijn nagekomen en heeft een schitterende keuken opgeleverd.
3e keuken van dit bedrijf en van begin tot eind weer helemaal top.
Wat een klasse: vanaf het eerste gesprek tot het inmeten en plaatsen van de keuken; wij zijn over iedereen heel tevreden. Het cijfer 10 geef ik niet, maar een dikke 9 zijn jullie zeker waard. Een aanrader.
Na een eerste indruk in december (positief) hadden we in januari een afspraak met Job. Een rustige man die totaal geen druk uitoefende en met geduld onze wensen in de offerte zetten. We hebben nog 3 andere keukenwinkels bezocht maar de ontspannenheid, de kwaliteit, en de prijs hebben gemaakt dat wij de keuken bij AntDuin hebben besteld. Mooie offerte en 3D compilatie in ons vervolggesprek. Wederom geen druk om iets snel te beslissen. Veder ging alles voorspoedig. En de plaatsing van de keuken is zeer vakkundig gedaan. De 2 kleine dingen die hersteld moesten worden zijn zeer goed afgehandeld. Kortom, heel tevreden klanten.
Dit was de derde keuken bij jullie En kwa prijs maakt het niet zo veel uit waar je koopt ..Kwaliteit moet je ook betalen.
de plaatsing is zeer duur
Vanaf het begin hebben we een goed gevoel bij dit bedrijf gehad. Geen vervelende verkooptrucs, maar nuchter vakmanschap. Staat open voor (kritische) vragen en opmerkingen. We zijn zeer tevreden!