Onze vorige keuken was ook van Ant. Duijn wij waren hier erg tevreden over vandaar dat onze keuze weer op hen gevallen is.
Wij zijn uitstekend geholpen
We zijn erg tevreden! Goed geholpen. Klantgericht en ideeën die uitgewerkt zijn tot een mooi ontwerp. Plaatsing van de keuken verliep voorspoedig. Kortom vakmensen die vakwerk leveren!
De vervanging bij ons van de afzuigkap gebeurde net zo accuraat als 25 jaar geleden toen onze complete keuken door dezelfde firma Duijn werd geïnstalleerd. Opnieuw perfecte info en duidelijke afspraken, maar ook dezelfde eigentijdse en vakkundige aanpak. Onze welgemeende complimenten!
Alles is prima verlopen , snelle offerte , vriendelijke verkoper , keuken staat er prima in , geen klachten
Ant. Duijn Keukens is al vele jaren een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Filosofie sprak ons meteen aan en daarom zeker niet de goedkoopste. Maar wie lang van zijn keuken wil genieten kan beter een paar euro meer besteden dan uiteindelijk spijt van de aankoop krijgen.
Goede adviezen tijdens het overleg met de offerte. Rustig bedenktijd. Vriendelijke benadering Keurige service en levering volgens afspraak. Mooie kwaliteit keuken
Degelijke aanpak. No nonsens, praktische invulling.
Goedeprijs kwaliteit service en klantvriendelijkheid in een hoog vaandel. Verders comfort afspraken die gemaakt zijn gewerkt. De oude keuken netjes gesloopt en afgevoerd. De mannen zijn een goed team en werken vlot en snel samen. Zelfs nog extra werk gedaan als service.
Geweldig gegaan . In een dag en zeer maar dan ook zeer tevreden
Zowel het aankooptraject, als ook de installatie en de nazorg is op een plezierige en vakkundige wijze verlopen. Ant. Duijn Keukens bedankt, we zijn heel blij met de prachtige nieuwe keuken.
Vriendelijke en ervaren service, je kan vertrouwen op een goed product, heel goede installatie en nazorg.
Ervaring Heel goed Plenning perfect. Na zorg heel goed. Dit was onze derde keuken,vakman.
Prima adviezen en begeleiding, snelle en vakkundige monteurs, kortom, perfect!
Keurig bedrijf die goed zijn afspraken na komt
Meedenkend, vriendelijk, hardwerkend, vakmensen. Resultaat: een mooie keuken.
Jullie winkel was de enige winkel waar we inspiratie opdeden. Joyce was flexibel met onze wensen.
Mooi materiaal- goede oplossingen bedacht maar dat wisten we al, onze vorige keuken kwam ook bij jullie vandaan.
Niet alleen een goede hulp bij de ontwikkeling van de keuken aan de tekentafel, maar ook voorafgaand aan de plaatsing goede hulp.
Wij zijn zeer tevreden met keuken en zullen als het weer een keer aan de orde komt zeker met dit bedrijf weer in zee gaan
Top geholpen, goed meedenken en heel blij met het eindresultaat!
Ontzettend goed geholpen en meegedacht met ontwerpen. Uitvoering super netjes en alles in 1 keer goed afgeleverd.
Super goed bedrijf dat erg met je meedenkt en heel flexibel is.
mooie keuken, krijg al veel positieve reacties dat het er goed uit ziet
Prima en verzorgd