Kozijnen mooi erin gezet en afgewerkt

Alles van het begin tot het eind super geplaatst en afgewerkt. Deze jongens kun je overal heen sturen. Goede vakmannen. Bedankt jongens

Goede snelle communicatie en service

Erg vriendelijk bedrijf die kijkt wat de klant nodig heeft. Vraagt naar de behoefte en laat in de showroom zien wat de mogelijkheden zijn. Goed bereikbaar en snel met reageren. Ook het monteren en de service na de plaatsing is top. Even een klein belletje met de vraag of alles goed is gegaan, wordt op prijs gesteld. Ik zou het iedereen aan bevelen.

Top bedrijf

Contact vanaf het begin zeer goed. Allerlei mogelijkheden besproken qua kleur, ramen enz. De mannen die de klus moesten klaren waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. Ze hebben perfect werk verricht. Zeer tevreden met het resultaat.

We zijn uiterst tevreden.

deskundig advies toegankelijk betrouwbaar professionele, nette montage keurige afwerking materialen van goede kwaliteit problemen worden serieus opgelost

Al vanaf het voortraject is alles zeer soepel en professioneel verlopen. De installatie van een nieuw kozijn en boeiranden van de garage en carport zijn uitermate netjes gedaan. Erg vriendelijk en vakkundig personeel die gezorgd hebben voor een uitstekend eindresultaat. Niets dan lovende woorden voor dit bedrijf. Zeker weten een aanrader!

Geweldig !

Goede service, fijne vakmensen en prachtig werk afgeleverd !!

Precies wat ik gehoopt en verwacht had, conform afspraak!

Vakkundig, hardwerkend personeel dat oog heeft voor de klant. Goede voorbereiding waardoor alles precies paste en de hele klus vlot verlopen is. Grote schuifpui geplaatst en alles keurig afgewerkt. En toch mooi om 3 uur klaar zijn. Complimenten!!!

Deskundige uitvoering van werkzaamheden

Vlot gewerkt voldoende info tijdens uitvoering Vragen en of opmerkingen werden naar volle tevredenheid beantwoord of opgelost Alles keurig en netjes afgewerkt Oud materiaal werd meegenomen Kortom compleet ontzorgd Geen na werk Prijs kwaliteitverhouding is gewoon goed te noemen

Prima service van begin tot eind

Alle kozijnen incl schuifpui en voordeur laten vervangen/plaatsen door GarantKozijnen. Van begin tot eind prima geholpen en leveren fantastische kwaliteit. Zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden!

Garant Kozijnen heeft bij ons nieuwe kunststof kozijnen, buitendeuren en een schuifpui geplaatst. Alles is uitstekend verlopen. Het zijn vakbekwame en vriendelijke monteurs. Ook de communicatie met het bedrijf verliep goed. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Geweldig resultaat

Persoonlijke aandacht, professionele en deskundig advies. sloopwerk en installatie ging heel netjes en ben heel blij met het resultaat.

Goede service en prima afwerking.

Alvorens we tot de opdracht overgingen hebben we tot tweemaal met Garant Kozijnen gesproken. Hierin hebben we alle wensen en eisen vastgelegd en deze zijn keurig nagekomen. Bij het plaatsen is prima de tijd genomen om te zorgen dat alles keurig zou worden afgeleverd. Ik raad mensen dan ook zeker aan om met Garant Kozijnen in zee te gaan. Misschien zijn er goedkopere alternatieven, maar ik betwijfel dat er dan zulk vakwerk afgeleverd wordt.

Goede communicatie...en monteren het vakkundig

Wordt keurig netjes geplaatst en alles netjes achtergelaten....Super Tevreden

Tevreden met de kozijnen en zeer tevreden met de werkzaamheden

Rustig en kundig personeel

Goed en zeer professioneel bedrijf

Garantkozijn heeft keralit en gaat kunstof kozijnen bij ons plaatsen. Tot nu toe allemaal naar onze tevredenheid. Ze nemen de klus steeds zeer serieus en de jongens werken professioneel en weten waar ze over praten en hoe ze het moeten klaren. Wij weten dat garantkozijn staat voor garantie in waar ze voor komen om te plaatsen. Voor ons een aanrader.

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij het advies. Daarna alles perfect gemonteerd. Zeer professioneel en bekwaam. Ietsje duurder dan de concurrent, maar wat ben ik blij dat ik met Garant Kozijnen in zee ben gegaan.

Professioneel!

Twee weken geleden zijn alle kozijnen van onze woning vervangen voor kunststof inclusief een schuifpui, nieuwe voordeur en overal ramen tot aan de grond. Wij zijn ontzettend blij! De kozijnen zien er top uit! En alle lof voor Rudi, Frans en de later toegevoegde Jeroen :). Wat een vriendelijke en professionele mannen zijn dit. Het was gewoon gezellig dat ze er de hele week waren. Alles is kundig geplaatst, er is meegedacht met de afwerking. We krijgen er veel complimenten over. Ook de prijs is zeker in verhouding met wat je ervoor krijgt. André is zijn afspraken nagekomen wat betreft de datum dat ze geplaatst zouden worden. Ik kan Garant Kozijnen dan ook zeker aanbevelen!

Vakmanschap en heel vriendelijk personeel

Fijn informatief gesprek gehad met André, waarbij hij ook met ideeën kwam. Uiteindelijk bestelling geplaatst en keurig op tijd geleverd en geplaatst door erg vriendelijk en net personeel. Waren wat problemen met de horren, maar die zijn keurig opgelost. Zou Garant Kozijnen zeker aanraden

Heel goed

• Ik ben: eerste keer klant
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)|Voordeur(en)|Dakkapel(len)|Hang & sluitwerk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was prima voor zover ik het mij herinner. Het is al vrij lang geleden, maar de antwoorden kloppen wel zo ongeveer.

• Ik ben: Maak uw keuze
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)|Voordeur(en)|Schuifpui|Hang & sluitwerk

• Ik ben: vaste klant
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)|Voordeur(en)

• Ik ben: vaste klant
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)|Voordeur(en)|Keralit (gevelbekleding)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Correct, vriendelijk, netjes kortom uitstekend

• Ik ben: vaste klant
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)|Overige

Prima..

• Ik ben: vaste klant
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)|Dakkapel(len)|Keralit (gevelbekleding)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste telefonische tot het betalen van de rekening zijn wij goed behandeld Prima

• Monteurs
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Ik ben: eerste keer klant
  • Wat voor producten heeft u van ons gekocht? Kunststof kozijn(en)

Industrieweg 5 D

9422 ZG Smilde