Zeer nette behandeling Vriendelijkheid
Snel en deskundig geholpen.
Afspraken met dhr. Horst verlopen altijd informeel, dat is erg prettig.
gemoedelijke sfeer
Rustig, vriendelijk, goede uitleg en info
Notaris vertelde het in jip en janneke taal en dat is voor iedereen duidelijk.
Goede ontvangst, goede uitleg van de procedures en inhoud van de contracten
Overdracht van onze oude woning vond plaats bij WFO notarissen te Enkhuizen. Vriendelijk ontvangst. Zeer duidelijke uitleg in van de materie.
Ten eerste wil ik zeggen dat de secretaresse Gerda een bijzonder attente dame is, het ontvangst is altijd hartelijk. Daarnaast heerst er een goede sfeer. Ik werd op de hoogte gehouden van de stappen via mijn mail, elektronisch account en telefoon. Er wordt door iedere medewerker benadrukt dat je bij vragen altijd mag bellen. De notaris legt alles haarfijn uit en neemt de tijd voor je. Ik heb me geen moment opgejaagd gevoeld ook al weet ik dat het druk is. Ik wil een ieder bedanken voor de vriendelijk en overdracht van kennis tijdens mijn, dit keer, zakelijke aanwezigheid.
Ondanks de korte termijn is toch alles gelukt met het opstellen van het testament.
De kandidaat notaris heeft ons begeleid in het maken van zowel een testament en levens testament en deze verwoord in het uiteindelijke document. zij gaf gevraagd en ongevraagd advies in deze lastige materie.
Ik had een afspraak om 16.15, het te verrichten werk bij Aannemer, Elektriciteit en Sanitair kostte minder dan verwacht en welaan .... we konden eerder dan de afgesproken tijd bij de notaris terecht. Met mijn dank. Sympathieke notaris, sympathieke dames die mij begeleidden cq assisteerden. Er wordt naar de Deskundigheid gevraagd dat is moeilijk te beoordelen door een leek.
Overdracht van onze woning verliep zeer rustig en duidelijk.
Erg vriendelijk en deskundig
Tijdens de verkoop van onze woning , die verkocht is aan een familie uit Enkhuizen , Is alles zeer goed geregeld . Daarvoor onze dank .