De medewerkers van dit kantoor waren erg behulpzaam en vriendelijk. Ik ben erg hartelijk ontvangen en goed geholpen.
Ik ben in het hele proces goed te woord gestaan op de vragen die ik had
Ik vond het leuk dat de notaris de spanning aan het begin brak met 'de catering'. Eerst even koffie/thee en dan het officiele gedeelte. Dat was even fijn. Tekenen voor je eigen huis is toch even spannend.
zoals ook tijdens eerdere ervaringen met uw kantoor, zijn wij ook nu weer uiterst deskundig, vriendelijk en korrekt behandeld
Prettige sfeer en goed geholpen
De afhandeling van de koop van mijn huis is correct verlopen. Communicatie, betrokkenheid, klantvriendelijkheid beoordeel ik als goed.
Notaris wist alles in duidelijke taal uit te leggen.
De dingen in het testament die wij niet begrepen werden heel goed uitgelegd . Ze namen er alle tijd voor, dat was heel plezierig
Fijn en Duidelijk geholpen
geen bereidheid om mee te denken. matige informatievoorziening. cursus klantvriendelijkheid?
Erg betrokken, gaf ons nieuwe input, dacht met ons mee. Beter dan kantoor Enkhuizen. In Enkhuizen was het gesprek vrij gesloten, gaf ons geen nieuwe input, essentiële punten vergeten te vertellen (geregistreerd partnerschap en alimentatie bij relatie breuk)
Snel en vriendelijke afhandeling
snelle ruimte voor een afspraak, goede uitleg over de materie,goed advies over onze wensen met heldere uitleg.
Een fijne omgeving, goed gesprek
gewoon netjes en correct geregeld, heldere uitleg