Was erg ontspannen
Had een nieuwe hypotheek aan gevraagd ,en bij U kantoor de akte doorgenomen. Dit is op een goede en vriendelijke manier gebeurd.
Ik ben goed geïnformeerd en netjes behandeld
wij zijn zeer tevreden . we worden altijd netjes en correct behandeld . de rapport cijfers krijgen wij niet in de balk, maar wij geven voor alles een dikke 10
Ben op kantoor geweest ivm verkoop woning. Was een snel en prettig gesprek.
zie boven
Het eerste gesprek vond thuis plaats op een moment dat het mijn zus en mij het beste uit kwam dus op een avond!!! ook het vervolg verliep prettig en ook het ondertekenen wat nu eenmaal op een kantoor moet geschieden vond plaats op een tijd dat wij konden.
Snel een afspraak kunnen maken, netjes en snel afgehandeld.
alles is perfect geregeld
Algehele indruk.
Goed en deskundige uitleg zonder langdradig te zijn.
Wij waren bij u voor de verkoop van onze woning. Alles is correct verlopen.
Goed geholpen met alles bedankt!
wij zijn goed geholpen. Klantvriendelijkheid is goed.
notaris was duidelijk en geinteresseerd in persoonlijke situatie Ontvangst was zeer plezierig
Goed op de hoogte gebracht van recente informatie.
alle aspecten van het kopen van een huis met hypotheek werden door de heer van Duin zeer goed en duidelijk uitgelegd, daar waar de makelaar zich er heel makkelijk van af maakte, is dit bij de notaris zeker als zeer positief ervaren