Overdracht naar wens verlopen
Zij waren zeer betrokken wat ons is overkomen.
Een prettig, deskundig en informeel advies. Het eerste concept was gelijk prima, geen aanpassingen meer nodig. Onze wensen zijn goed begrepen.
Wij zijn vriendelijk, professioneel en met veel geduld goed geholpen onze dank daarvoor.
Ik kon snel terecht en ondanks de drukte werd een en ander snel afgehandeld.
Wij zijn als vereniging onwijs goed geholpen door Marcel Botman. Hij heeft meegedacht in aantal issues, werkt snel, accuraat en denkt over de grenzen heen. Algemene indruk kantoor is ook prima! Wordt snel gereageerd op mail. Stukken zijn vooraf toegezonden en als je vragen hebt worden deze uitgebreid beantwoord.
vertrouwd
Klantvriendelijk maar ook zeer klantgericht prettige communicatie
Snel af kunnen spreken en heel fijn geholpen.
Het was hartstikke goed met u te werken.
De uitleg was erg duidelijk, de notaris ook erg vriendelijk en vonden ook dat hij goed de tijd voor ons had.
Alles is keurig en goed verlopen. Zelfs in het korte tijdsbestek wat wij hadden.
wij werden vriendelijk ontvangen, en alles goed geregeld,helemaal zoals we het hadden gewenst prima.
Het contact was goed en wij hebben een goed communicatie gehad. Mijn vragen werden op een duidelijke manier beantwoord.
Vlotte reactie na aanvraag voor een gesprek. Prettige ontvangst. Goede informatie. Aandacht voor onze wensen.
prettig contact, vriendelijke notaris, afspraken correct nagekomen en gewijzigd
vriendelijke medewerkers en een deskundige notaris die alles goed uitlegt en toelicht, kortom een positieve ervaring
word keurig geholpen en positief
Alles is naar wens verlopen