Goeie en snelle afhandeling en duidelijke informatie
Klantvriendelijk, betrokken, informeel en inleven in persoonlijke situatie
Vriendelijke mensen die tijd voor je hebben en ook tijdens een gesprek extra vragen willen beantwoorden. Geen extra kosten achteraf.
Het maken van de afspraak (afspraken) verliep prettig en de daadwerkelijke afspraak beviel goed.
Keurig afgehandeld. Goed advies.
Wijn zijn door de heer Hans van der Horst keurig en netjes ontvangen en behandeld, Had ook in interesse in ons privé leven. Belangstelling voor mijn vrouw die een ongeluk had gehad. Zeer tevreden
Alles gewoon goed geregeld.
Wij waren gedwongen met WFO notarissen in zee te gaan omdat dit de notaris van woningbouw vereniging was. Wij hadden zelf een andere notaris op het oog omdat wij daar meer ervaring hadden. Wij waren in het begin wat sceptisch en niet erg blij met deze notaris omdat het tarief en het eerste contact ons niet aanstond maar gaandeweg het proces zijn onze ervaringen heel goed verlopen en onze mening totaal omgedraaid tot zeer positief.
De vragen die wij hadden werden goed behandeld en beantwoord. Gewoon een goed gevoel met alles via de telefoon en op het kantoor.
duidelijk en ontspannen
Prima en terzake kundig advies, heeft ons goed geholpen in het maken van keuzes!
Een prettige klantvriendelijke benadering.
Een rekening opsturen in een PDF bestand? Niet doen! Niet iedereen heeft overal en altijd email bij de hand of een printer. Er zal ongetwijfeld ook zaken gedaan worden met 50 plussers en dieczijn minder progressief dan jongeren.
Plezierig
klantvriendelijk, informatief, verder heb ik zelf niets geregeld, weet dus niet hoe het contact verder tot stand is gekomen.
Naar alle tevredenheid keurig en netjes van advies voorzien