Duidelijke en vriendelijke communicatie en een goede zakelijke afwikkeling.
Bij de aankoop van ons appartement en de verkoop van ons oude appartement zijn wij op een zeer deskundige , vriendelijke en zeer snelle wijze behandeld.
Deskundig Testament,goed verwoord. Prettig kontact met notaris.
zeer open en recht door zee
prima kantoor en begeleiding
Alles wat we aandroegen en wat werd behandeld ging in goed overleg, kregen ruim de tijd om na te denken. Alles werd goed voorbereid. Zeer prettig om mee te werken. Service was over alles prima.
Doordat ik in vakantietijd met de aankoop bezig was, ben ik toch iedere keer door een andere medewerker beantwoord via de mail, dat vind ik positief
Alles duidelijk en correct uitgelegd.
Goede ervaringen, netjes geregeld.
Klantvriendelijk, deskundigheid, accuraat, snel, menselijk en vriendielijk.
mevr Ott Wanders heeft de totaal beoordeling van 6 naar 7 gebracht, geweldige medewerkster
Netjes behandeld
kort contact gehad vanwege verkoop woning. goed geinformeerd en keurig afgewikkeld op het kantoor in Grootebroek. zeker aan te bevelen aan derden