openen van een eigen account op internet
Alles was prima en op tijd geregeld en verliep in goede en open sfeer.
De betrokkenheid was geweldig. Met spoed werd de zaak afgehandeld. Tot ieders tevredenheid.
wij kregen te maken met extra kosten (wwft.vis,mot,brp etc.) bij het kopen van een woning vrij op naam. Wij zouden binnen een week iets horen over deze extra kosten, helaas niets gehoord. Wij gaat langs andere wegen kijken of we deze kosten alsnog terug kunnen krijgen.
Uitstekende begeleiding en uitleg gekregen van deze notaris. Voor antwoorden op onze vragen werd ruimschoots de tijd genomen. Dit alles in een prettige, ongedwongen sfeer.
altijd een warm ontvangst
Vriendelijk en met goede informatie geholpen
Wij worden altijd heel vriendelijk een deskundig geholpen en afspraken worden keurig nagekomen.
We werden heel vriendelijk ontvangen ,duidelijke uitleg over alles. Wij zijn zeer tevreden.
Netjes, vriendelijk en correct.
Zeer klantvriendelijk en werken op een begrijpende menier.
Prima notaris kantoor, geen op of aanmerkingen.
Adequaat en ter zake kundig.
Alles ging zeer naar wens en er werd voldoende tijd aan alles besteed Zeer vriendelijk en persoonlijk
prima service, zeer vriendelijk, fijne samenwerking, meedenken op de persoonlijke situatie & goed advies.
betrokken ,behulpzaam
Goede raad.