Er werd tijd genomen voor onze vragen,en er werd ons ook tijd gegeven om er rustig over na te denken. Advies en prettige gesprekken waaruit we op konden maken dat er echt werd geluisterd wat we wilden.
Gewoon vlekkeloos geholpen. Vragen worden ook zo snel mogelijk beantwoord, En zeer klant vriendelijk geholpen.
Klantgerichte activiteiten zoals een work shop via de seniorenschool in Enkhuizen
Mijn vrouw en ik vonden de gastvrijheid alsmede de manier waarop de overdracht van onze woning werd geregeld van een goed gehalte
Alles is prima verlopen. Afspraken en data zijn allemaal gehaald en geen verdere bijzonderheden
Mijn beoordeling Rapportcijfer 9
Het ging allemaal snel en goed!
We werden normaal en vriendelijk ontvangen en met raad en daad bijgestaan
eerlijk gezegd conform verwachting, toegangelijk, geen moeilijke woorden.
Zeer deskundig, betrokken en klantvriendelijk. Van harte aan te bevelen.
Snelle en vriendelijke afhandeling
Correcte begeleiding op de dag van overdracht. Eigendomsbewijs snel in onze brievenbus.
Prima geholpen, prettige sfeer.
voor de afwikkeling goede informatie ontvangen. Ontvangst vriendelijk en toelichting op dokumenten waar nodig.
Bij het tekenen van de koopakte werd alles goed en op een leuke manier alles toegelicht en verteld. Wij waren hierover verrast, komt meestal bij andere notarissen wel wat zakelijker over van het moet.