onze speciale wens om een aantal problemen te kunnen voor komen in de toekomst, is verwoord in een prima testament
Duidelijk en vriendelijk.
Notaris Kees van Duin heeft een up to date kennis en heeft goede betrokkenheid.
vlotte communicatie en nette ontvangst
We zijn goed geholpen ... Netjes aan de telefoon ... Keurig ...
Duidelijk en begrijpelijke uitleg van de voor ons onduidelijke gescheven akte wij hadden veel vragen. Keurige behandeling.
Bij de verkoop van onze woning, dus de afhandeling, is alles prima en correct verlopen.
mede dankzij mvr Gerda Ott hebben wij onze woning netjes kunnen verkopen. Zij was ondanks haar forse griep in staat alles netjes te regelen. Ze heeft mij zer goed op de hoogte gehouden tot alles was geregeld.
Overschrijving van het huis werd netjes afgehandeld. Goede duidelijke uitleg over de inhoud van de stukken die getekend moesten worden.
Op zeer korte termijn is het passeren van de hypotheekakte naar voren getrokken om zodoende bereidstellingskosten te besparen.
Uiterst vriendelijk en ontspannen contact bij de overdracht van een huis.
vlotte en persoonlijke benadering
alles naar wens verlopen
Vriendelijk, duidelijk, behulpzaam, geïnteresseerd.