Goed en deskundig ingelicht, gezamelijk tot een prachtig eindpunt gekomen
Persoonlijk en goed advies . En snel alles afgewerkt.
Het lukte mij niet om een account aan te maken bij Dataplaza. Voordat ik telefonisch contact met hun op kon nemen, werd ik al gebeld door jullie. Ik hoefde verder niets te doen. Ook over de afspraak bij jullie op kantoor ben ik erg tevreden. De notaris nam alle stukken door en gaf hier en daar een toelichting. Ook had hij de woning opgezocht op internet en spraken we nog even over het wonen in Lutjebroek en mijn werk. Dit gaf een persoonlijk tintje aan het gesprek. Ik kreeg daardoor het gevoel dat ik niet zomaar de zoveelste was die langs kwam om even een handtekening te zetten. Dit vond ik erg prettig.
heel tevreden met de tegemoetkoming vanuit de notaris, omdat wij niet van moedertalig talenkennis in het nederlands en ook kennis van wet beheersen.
zeer correct behandeld
We hebben een prettig gesprek gehad waaruit de testamenten en het samenlevingscontract naar voren kwamen. Duidelijk en helder.
Menselijk, meelevend en verstand van zaken. Eerlijkheid.
Perfect uitgelegd op een totaal niet saaie manier.
Alles is netjes afgehandeld
Er werken aardige notarissen in Grootebroek en in Enkhuizen. Uiteindelijk komt alles goed en dat is erg belangrijk. Men is kundig. We begrijpen dat het totaal een complex verhaal was, inverband met 5 samenhangende stukken. Het eerste gesprek van 22 december 2016 was prima en er wat tijd en ruimte om uit te leggen wat de situatie van onze zoon was. Vrijdag 31 maart 2017 met het passeren van de aktes verliepen de gesprekken vriendelijk, duidelijk en netjes afrondend.
deskundigheid betrokkenheid duidelijkheid
Direct acties, waarbij prijs en kwaliteit zeer redelijk is
Uw kantoor werd gekozen door de kopers van ons huis. De contacten waren vriendelijk en het verloop bij het passeren ongecompliceerd.
Prettige ontspannen sfeer; duidelijkheid
Deze en ook eerdere ervaringen met het kantoor zijn altijd positief. Kees is klantvriendelijk en zeer deskundig.
Klant sinds 1994. Altijd goed!
Vriendelijk ontvangst met koffie, op tijd deskundig geholpen