Keuken is helemaal naar onze zin!

We hebben in 3 sessies samen met de adviseur de keuken ontworpen. Daarbij werd goed naar onze wensen geluisterd, maar ook de adviezen waren erg waardevol. Uiteindelijk is de keuken in 1 dag geplaatst door 2 enthousiaste keukenmonteurs. Er was alleen 1 probleem met de koof van de afzuigkap. Die bleek te kort. Maar Altis heeft voor een oplossing gezorgd door er een van MDF op maat te maken (die ik zelf alleen nog hoefde te gronden en te lakken). Al met al erg tevreden.

Top bedrijf

Erg fijn en adequaat geholpen in de winkel. Daarna zijn alle afspraken nagekomen. Montage was ook top (en alles in 1 keer goed)

Goed advies en een prachtige keuken

Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken. Dankzij het uitstekende advies van Altis heb ik de wat onhandige ruimte precies naar mijn zin kunnen inrichten met de nieuwe keuken. Een eerlijke prijs, goed ontwerp, geen druk of verkooppraatjes zoals bij andere keukenzaken.

duidelijk, mooie kwaliteit.

Alles liep goed en op tijd,we zijn erg blij met het resultaat, zou ze zo weer inschakelen als het weer nodig zou zijn

erg betrokken verkoper

Wij zijn zeer te spreken over het gekregen advies.

Geweldig geholpen

Wij zijn op en top geholpen. Precies zoals we verwachten! Bedankt

Keukenuitbreiding precies zoals ik voor ogen had

Ik wilde een eenvoudig keukenblok uitbreiden met een verlengd keukenblad, een inductiekookplaat en een vaatwasser. Het is precies geworden zoals ik voor ogen had en ben zeer tevreden. Hoewel een iets langere levertijd dan in 1ste instantie verwacht, het wachten waard. Prima service, levering en montage tegen een schappelijke prijs. Daarvoor heel veel dank aan Martijn van Altis Keukens en aan de monteurs!

Heel goed geholpen

Goede offerte gemaakt door Altis, en vakkundig en snel vervangen. Heel tevreden met het resultaat.

Deskundig en professioneel

Deskundig, Professioneel en luisterend naar de klant. Kleine "foutjes" bij de installatie netjes opgelost bij de oplevering.

wederom prima service en een mooie prijs!

wederom prima service en een mooie prijs!

Verkoopmedewerker prima evenals bezorger van de koelkast

Prima keuken advies en keurig nette plaatsing.

Het advies bij het uitzoeken van de keuken was heel persoonlijk. De plaatsing, meer dan een jaar later, was perfect gepland en in één dag uitgevoerd. Resultaat is keurig.

vriendelijk en behulpzaam

heel blij met Altis

gedurende het traject van aanschaf geweldige begeleiding en advies bij uiteindelijke keuze. Levering, installatie en nazorg prima verzorgd. Tijdens het hele proces werden we ook uitstekend op de hoogte gehouden van de status. Absolute aanrader.

keurig werk

Netjes,goede afspraken.altijd optijd.

De firma levert goed werk en komt z'n afspraken na

Heel goed.

Plaatsing van een nieuwe Bora filter. Bij mij moesten de lades eruit omdat de filter er van onder ingedaan moest worden. Er wordt zorgvuldig en met beleid met je spullen omgegaan.

Úiteindelijke resultaat voldoet maar had wel wat voeten in aarde

Op basis van de prijs hadden we er wel wat meer van verwacht. Kwalitatief is de keuken van een goede kwaliteit (althans voor nu, hoe de kastjes en apparatuur zich over een paar jaar houden is nu nog niet te beoordelen). Wel hebben we ons verwonderd over de wijze waarop installatie, controle van de onderdelen en volledigheid van de order worden laat te wensen over. Ondanks deze onvolkomenheden (uiteindelijk is het laatste deurtje 1 jaar na start gemonteerd) is de service goed en adequaat en doen men zijn uiterste best het de klant naar de zin te maken. Eindoordeel dus goed maar planningtechnisch en qua kwaliteitscontrole is er nog wel een stapje te maken.

Het hele proces van uitzoeken tot en met de plaatsing van de keuken verliep perfect.

Correcte monteur

Goede monteur, die onze Quooker heeft geïnstalleerd

De bestelling volgens afspraak.

Ze bellen als je het product op kan komen halen .

De keukens en de service van Altis zijn geweldig!

Wij hebben voor de 3e keer in 5 jaar tijd een keuken bij Altis gekocht. Dit bedrijf snapt wat service is. We zijn wederom zeer goed geholpen door Martijn bij het ontwerpen van onze keuken. Ook het plaatsen ging weer erg prettig. Een echt aanrader dit bedrijf!

Wat ben ik blij met mijn nieuwe keuken!

Maikel heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Monteurs werkten snel en schoon. Niks op aan te merken.

Zeer klantgericht

Zijn teruggegaan naar Altis met een verzoek om in onze 5 jaar oude keuken ook daar gekocht, de kraan te vervangen en een wijnkastje in te bouwen. Super geregeld, snel geplaatst, helemaal tevreden!

Frankenweg 55

5349AP Oss