Er gaat veel mis
We zijn met Altis in zee gegaan omdat deze bij het project is aangesloten en zij een brochure hadden waarin een model stond met afgeronde keukenkasten. Uiteindelijk bleek dat deze opstelling al tijden niet meer beschikbaar was, vreemd. Na onze specifieke wensen doorgegeven te hebben werd er al snel geprobeerd ons een Bora kookplaat aan te smeren en ons te behouden van het kopen van een non-Quooker kokendwaterkraan. Dat ging gepaard met onnozele beargumentering. We hebben desondanks de offerte ondertekend, maar daarbij was wel de afspraak dat dit niet definitief was. Een jaar later zijn we de offerte nog eens nagelopen en wilde we -i.v.m. hoge kosten- apparaten weglaten, maar dat kon blijkbaar niet. Ook het aanpassen van de afmetingen van blad e.d. ging niet zonder slag of stoot net zoals bij de kookplaat. Er zou -vanuit Altis- in ieder geval navraag worden gedaan bij externe partijen voor de mogelijkheden, maar dat liet vaak weken op zich wachten zonder resultaat. Sterker nog, hadden wij geen herinnering gestuurd dan verwachten wij nooit antwoord te hebben gekregen! Wij verwachten pro-actief handelen in plaats van passief. Dit is ons meerdere malen voorgekomen. De communicatie schort daarin ontzettend. Tot vervelens toe. Er zijn daarbij meermaalas ongevraagd wijzigingen gemaakt in de offerte die compleet haaks lagen op wat wij wilde. Gelukkig zijn wij oplettend geweest, want anders was er veel geleverd waar wij spijt van zouden hebben gehad. Men kwam anderhalf jaar ná de originele offerte (waarin dezelfde maatgeving is gehanteerd!) er pas achter dat de hangende plankjes -vanwege de dikte en de ophanging- helemaal geen inbouwspots konden hebben. Dat is echt onbegrijpelijk! Wij hebben er al die tijd naar uitgekeken en dan krijg je dit te horen. Apparaten hebben we uiteindelijk gelukkig goedkoper kunnen krijgen, maar we hadden wel betere prijzen verwacht. Andere keukenwinkels konden -op dezelfde peildatum- voor nog honderden euro's goedkoper dezelfde apparaten leveren.