Erg goed

Het is een fantastisch bedrijf, ook toen we onze keuken daar kochten, prettig geholpen. Maar ook door iemand die met je meedacht. En de service is erg goed. Ben zeer tevreden.

Mooie keuken gekocht met goede hulp van de verkoper

Heel erg blij met mijn keuken en ik ben netjes geholpen door Paul! Hij heeft meerdere keren tijd vrij gemaakt om het een en ander uit te leggen en naar de verschillende materialen te kijken samen met mij.

Geweldige ervaring, deskundige hulp en vertrouwen!

Heel fijn geholpen met de aankoop van mijn nieuwe keuken. Omdat mijn keuken niet in de bestaande situatie kwam van het huis maar op een hele andere plek in de woonkamer was het heel spannend hoe het eruit zou komen te zien. Maar met alle vertrouwen en de juiste hulp en ideeën van Paul en Jules is het een plaatje geworden. Ik ben heel blij en geniet elke dag van deze prachtige aanwinst in mijn huis. Ik kan iedereen aanbevelen bij Altis een keuken te kopen:)

perfect

mooie keuken goed geplaatst en geïnstalleerd alles op schema, vakkundig personeel.

fijn geholpen

vriendelijk en attent

goede service ook nog vele jaren na aankoop keuken

goede service ook nog vele jaren na aankoop keuken

Vakmanschap met een glimlach.

Zie bovenstaande

Denken goed mee in de aanpassing die nodig was. Rustige en duidelijke advies. Voorbereiding en plaatsing verliep naar wens en zonder problemen. Lekker soepel gegaan.

Prettige ervaring

Snel professionele geholpen

prima prijs en super service

Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte t/m het plaatsen van de keuken zeer goed behandeld. Hele rustige en kundige verkoper en zeer kundige monteurs.

Super goed geholpen .

Diverse keuken onderdelen besteld . Theo Lammers heeft ons super goed geholpen onderdelen waren ondanks vakantietijd snel geleverd

Zeer mee denkend, en nemen alle tijd.

Niks op dringend, laten alles rustig zien, bekijken samen de mogelijkheden en nemen de tijd. Wij zijn drie keer terug geweest om de tekening/opstelling van de keuken aan te passen elke keer weer erg goed geholpen. Ze willen dat je met goed tevrede gevoel huiswaarts keert.

Alleen maar positieve ervaringen met Altis.

Wij zijn heel erg tevreden over het vakkundige advies van Martijn! Ook zijn we heel blij met het uiteidelijke resultaat! Dank daarvoor. Vriendelijke groet Riky en Pieter

Goede prijs, goede service

Losse vaatwasser besteld, is conform afspraak snel geleverd zelfs tijdens vakantie periode.

Fijn en vooral eerlijk advies. Houden zich aan de afspraak en blijven zonder problemen service bieden na installatie.

Netjes geplaatst en goede uitleg bij oplevering

Is goed

keurig bedrijf goede communicatie

Ik wist niet dat het bedrijf bestond via de aankoop van een nieuw appartement ben ik met ze in contact gekomen. Zowel in het voor als het natraject is er duidelijk en netjes gecommuniceerd. kleine probleempjes worden direct opgepakt en verholpen. keuken is netjes geplaatst en opgeleverd. Voor mij is er geen enkele overweging om een nieuwe keuken daar niet te kopen. Altis Bedankt!

Ik ben super blij met mijn nieuwe strakke keuken. Alles past precies in mijn plaatje, zoals ik dacht. Dank hiervoor Groet Mirjam pouwels

Mijn ervaring was prima.

Het is prima gegaan.

Onze keuken is van A tot Z zeer goed en snel verlopen, zeker in combinatie met keukenbouwers is zeker aan te raden! Wij zijn er blij mee .

Heel prima

Prima geholpen

Had slechts een nieuw filter nodig voor mijn kookplaat. In het systeem werd snel het type opgezocht, dus we waren binnen 5 minuten geholpen.

Alles wat even fout gaat wordt goed opgelost

Soms gaat er wat fout maar geen zorgen het wordt goed opgelost door altijd

Vriendelijk en oplossingsgericht.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze denken mee met je en zijn oplossingsgericht. Erg fijn.

Frankenweg 55

5349AP Oss