Verkoopproces prima. Laatste monteur die langs is geweest ook uitstekend. Prachtige keuken en voldoet uitstekend.
Goed advies, kennis van zaken en verkoper denkt met je mee. Zeker het advies betreffende kleurstelling en gebruik van diverse materialen is een compliment waard. De monteurs hebben prima werk afgeleverd en niet geheel onbelangrijk, aardige en nette mensen. Service door verkooppersoneel en monteurs, prima!
Slecht geplaatst onder de planken vallen nog van het keukenblok, vaatwasser doet het hiet goed droogt slecht en heb er al iemand anders bij laten komen maar kunnen daar niets aan veranderen. Kastjes hangen scheef. Ook het kitten had strakker gemogen. De kraanonderdelen waren teniet de warmhouder was stuk. Gelukkig heeft mijn broer met iemand die bij een keukencentrum werkt de kastjes recht gezet voor zover mogelijk.
Levering, plaatsing en daarna oplevering, tip!
Dacht binnen te wandelen om het eens even allemaal te bekijken maar het is allemaal anders gelopen dan ik kon bedenken ... uiteindelijk een keuken gevonden en niet meer de behoefte gehad om verder te zoeken ...
De 3 keer dat er een monteur terug is gekomen was deze zeer vriendelijk en heeft de klachten goed verholpen.
vanaf het voortraject tot en met de nazorg een zeer positieve indruk van Altis keukens. is ons zeer goed bevallen.
De keuken is zeer netjes geplaatst! Het hele kooptraject hebben wij als eerlijk, duidelijk en overzichtelijk ervaren.
Vanwege scheur in blad probleemloos een traject gevolgd voor beoordeling schade en herstellen hiervan.
Zeer slecht advies bij aankoop. Levering veel te laat en niet volledig. Ik zal hier nooit meer kopen en kan ook iedereen afraden om hier een keuken te kopen. De klant staat hier zeer zeker niet op de eerste plaats.
Enige positieve ervaring wordt geheel teniet gedaan door de super-slechte nazorg.....
Mooie zaak, vriendelijke verkoper en goede kwaliteit .
Prettige collega die ons in tweede instantie heeft geholpen. Fijne en kundige monteurs Nazorg goed. Fouten werden opgelost binnen schappelijke tijd
Kwalitatief goede monteurs en goede keuken.
Prettige showroom, kundig en professioneel advies, er wordt tijd voor je genomen en naar je geluisterd.
Geen verkooppraatjes, maar to the point. Goed advies mbt inbouw apparatuur. Tevens goede service afwikkeling na een klacht.
Hebben een huis gekocht waar Altis de keuken heeft geplaatst. Alles goed afgewerkt.
Nadat de keuken is geplaatst nooit meer iets vernomen van Altis , had verwacht dat ze telefonisch contact zouden nemen na een paar weken om te vragen of de keuken bevalt.
Daadkrachtige aanpak.
Verkoper in de showroom was uitstekend.
Zeer goede service en vakmanschap