Wij zijn trots op onze keuken. Daar heeft Altis aan bijgedragen.
Prettig ontvangst, goed advies. Maar het aller belangrijkste hartstikke tevreden met de nieuwe keuken, is gewoon genieten.
Wij zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken in onze nieuwbouw woning. Prijs kwaliteit is zeer goed. Bij de levering was er een kleine beschadiging aan één van de deurtjes. Direct een nieuwe besteld en geleverd. Zonder discussie!! Zeer goede service. Gaan wij hier een volgende keer naar toe bij het uitzoeken van een keuken? Een definitieve JA!!
Personeel heeft kennis van zaken,goed advies. Goede, vlotte montage
Vakkundig advies en meedenken over het ontwerp overtuigden meteen evenals een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het verdere traject van levering, montage en nazorg hebben enkel de eerste indrukken bevestigd dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Hier gaan wij in de toekomst nog zeker terug komen.
Geen druk gelegd om snel te moeten besluiten. Goede open offerte voor prijsstelling op 1 onderdeel na, nl: er was €120,00 gerekend voor het door de fabrikant van de composiet achterwand inzagen van 2 stopcontacten, die door de keukenmonteur ter plaatse in een mum van tijd met een slijptolletje is ingezaagd. Tot op heden is hier niet meer op gereageerd.
We zijn erg goed geholpen en zijn erg blij met de keuken
Uiterst tevreden over de dienstverlening en vakmanschap in zake alle onderdelen vanaf eerste planvorming t/m leveringen plaatsen en verleende nazorg.
Open en eerlijk advies. Voor- maar ook nadelen aangegeven van producten e.d. Geen druk opgelegd om beslissing te nemen.
Prima ervaring bij levering keuken bij appartement in schoolgebouw
Zagen op tegen verbouwing maar kregen goede en reeële offerte en de keuken is geplaatst precies op schema en we zijn er nog steeds erg blij mee.
Via kennissen bij Altis Keukens terecht gekomen,onze eerste indruk,er wordt heel goed geluisterd,bij de bespreking van keukenmeubels en inbouwapparatuur wordt uitvoerig het bedoelde meubel/apparaat besproken en gedemonstreerd,geen moment krijg je het idee dat je "iets" wordt opgedrongen! De offerte is realistische,m.a.w. waar wij ons prima in hebben kunnen vinden. De keuken is zeer nauwkeurig inmeten door Twan. Ook de mensen van de "aflevering" van de keuken gaan zeer behoedzaam met de meubels/apparaten om! De dag erna kwamen twee monteurs René en Perry,monteurs die werkelijk "alles" oplossen voor ze weggaan,vriendelijk en correct, Wij zijn zeer tevreden over onze keuken van Altis.
Super service, zeer klantgericht.
Keurig geholpen en de keuken netjes geplaatst door Greeny.
Klantvriendelijk
offerte , informatie en afspraken . prima geregeld.
Vriendelijke mensen, prettig geholpen.
Over het algemeen goed advies, zeer vriendelijke en prompte service, goede service na de levering met nog wat kleine dingetjes. We zijn heel erg tevreden.