Goed bedrijf, goede kennis, denken goed met je mee met opstelling apparatuur en materiaal keuze. Nemen goed de tijd en zijn totaal geen 'gladde' en 'snelle' verkopers!
levertijd niet van toepassing i.v.m. project bouw
Er is goed meegedacht met de wensen.
Hele nette service en supper de keuken helenmaal klaarcwas ons nieuw bouw huis klaar was
Erg goed en vakkundig geholpen. Super blij met mijn keuken. Helemaal naar wens! :-)
Goed advies, goede prijs
Goed begeleiding bij uitzoeken, vooral veel geduld. Keuken is als verwacht, keurig op tijd geleverd.
Klantgericht, meedenken en de tijd nemen.
Weet waar ze het over hebben en laten alles netjes zien in de showroom
Goed geholpen, klein begonnen en later op ons initiatief groter gemaakt.
Ik vind het advies van de verkoper (Paul) uitstekend. Op een rustige en deskundige creatieve manier een prima en binnen mijn budget passende oplossing gevonden voor mijn keuken. Aan de hand van wensen en mogelijkheden heel goed geholpen. Geen moment het idee gehad dat ik met een relatief kleine keuken en beperkt budget minder interessant was dan iemand met een groot budget en groot huis.keuken. Hij heeft me ook echt geholpen de eindjes aan elkaar te kunnen knopen en te kunnen realiseren wat mijn wens was ook al heb ik een keer de keuken naar beneden toe moeten wijzigen. Top service dus. Ook de monteur heeft het uitstekend gedaanWat ik ook goed vind was dat de keuken door omstandigheden een week later dan afgesproken geleverd werd maar dat daar een prima telefoontje over kwam en men er niet omheen draaide: 'Excuses, we hebben een foutje gemaakt, hoe kunnen we het oplossen?'. En het werd opgelost. Kortom: ik ben zeer tevreden en roep jullie naam rond. Ga vooral zo door, hiermee scoor je klanten. Niet met gladde praatjes en teleurstellende service. Jullie prijs is goed, kwaliteit prima. En door de service en persoonlijke benadering scoren jullie extra pluspunten. Heel belangrijke in deze tijden!
Van begin tot het einde alles geweldig gegaan!
De problemen of schade aan de keuken is snel opgelost en correct uitgevoerd
Gewoon goed advies, service en montage. Gelijk vertrouwd gevoel.
Goede service en vriendelijk/luisterend personeel.Die meedenken met je.