Allemaal goed
goed tevreden tevens een goede monteur die het kwam installeren.
Top ontwerp en zeer goed geadviseerd. Keuken is een plaatje geworden
Service . Kastje laten vallen bij bezorging,moesten zelf bellen na 6 weken of het er was,vergeten te bellen. Andere draaicarosel ,moesten weer zelf bellen. Heb het gevoel als alles betaald is dan is de service er niet meer,jammer het begon zo mooi.
Altis zat met nog een leverancier in ons bouwproject. Oss is niet naast de deur. We waren dan ook al in een vergevorderd stadium met de andere partij. Toch de moeite genomen om af te reizen. In deze zeer korte tijd, want tekeningen en onderhandeling liep al, die we bij P. Verwijst hadden heeft hij ons vertrouwen weten te winnen en kwam zelfs met nog wat praktische oplossingen/tips. Dit zonder de andere partij af te vallen en dat siert.
alles correct en volgens afspraak geleverd
fijn geholpen, mooie keuken gekregen, goede oplossing
Goed geholpen en monteur heeft alles ter lekke goed in elkaar gezet.
Prettig contact, overleg, montage, etc...
Prettig gevoel bij aankoop, telefonisch contact en bij montage
De eerste ontmoeting in de showroom. Het ontwerp van de keuken. De prettige wijze van omgang.
prima advies in voortraject, duidelijke tekening, goed meegedacht. Offerte traject is goed, duurt wel lang. Vooraf betalen is belachelijk.
Fijne verkoper Kees die ons in de showroom in Oss goed geholpen heeft. Waardoor wij nu een fijne en mooie keuken in onze nieuwbouw woning hebben.
Voor de 3e keer nieuwe keuken bij altis, ivm verhuizingen Wederom keurig geholpen!
De problemen met onze vaatwasser zijn met veel bezoekjes gepaard gegaan. Heel prettig dat deze nazorg zo goed is verlopen. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.
vriendelijke, zakelijke en correcte klant bejegening. zeer tevreden over de rustige en deskundige montage en het meedenken!
Prima ervaring met Altis keukens. De verkoper nam ruim de tijd om allerlei opties te laten zien, uiteindelijk samen een mooie keuken uitgekozen. Ik ben er zeer tevreden over. Op de dag van montage bleek het verkeerde blad geleverd te zijn, de monteur heeft geregeld dat deze alsnog werd nageleverd en de keuken is compleet gemonteerd opgeleverd aan het einde van de dag.
Goed advies. Afspraken komen ze na. Snel hulp op het moment dat het nodig was.