Prima gedaan

Meedenkend en objectief

Wij hebben na de renovatie van de keuken en vervanging keukenapparatuur nog een achterwand laten plaatsen. Het advies/ contact bij Altis ( Paul Verwijst) altijd goed en objectief tegen een concurrerende prijs.

Koolstoffilter afzuig vervangen

Vlotte nette afhandeling

Vakmannen en super service!

Ontzettend fijne service en echte vakmannen die prachtig werk hebben geleverd. Altis is een aanrader voor je keuken!

Fantastische prijs-kwaliteit

Echt een super keuken voor een goede en eerlijke prijs. Service is ook top! Snel contact en geen gedoe. Echt een aanrader!

Prima nette monteur Had ook nog lade bijgesteld

Monteur komt met lach en humor binnen , zeer prettig en betrouwbaar.

Wij kregen een nieuwe vaatvasser . Was geen makkelijke situatie , maar monteur bleef kalm en maakte het zeer bekwaam en netjes . Als laatste moest hij de plint nog vermaken , en over lengte een hoek erin zagen , super netjes .

Had al een hoge pet op van Altis en toch verrassen ze ons nog!

In één woord geweldig! Ken de firma al jaren als zeer betrouwbaar en uiterst klantvriendelijk. Gisteren is onze nieuwe bijkeuken geplaatst door Altis en dat verliep gesmeerd van levering tot aan installatie en nazorg. Je wordt ontzorgt! Ik was al zeer tevreden maar nu ben ik fan geworden. Ook het merk Häcker maakt indruk.

Service is fantastisch!!.,,,

Ben er al meer dan 15 jaar klant krijg er altijd heel goed advies en ben nog steeds super tevreden met onze keuken garantie en service is gewoon topp!….

Alweer een geweldige keuken en top service!

Wij hebben voor de tweede keer door Altis een keuken laten plaatsen en dat was voor de tweede keer een hele goede ervaring. Jules heeft ons fantastisch geholpen met alle keuzes. Hij neemt alle tijd en laat in 3D (en 360 graden impressie) zien hoe de keuken eruit komt te zien. Dat geeft een hele goede voorstelling van het resultaat. Daarnaast is de service top. Mocht er iets mis zijn, dan wordt dit zonder discussie netjes opgelost. Ze hebben tevens een inbouwkast geplaatst in onze slaapkamer. Deze is ook erg mooi geworden. Kortom, een goede en professionele keukenzaak met uitstekende service!

Geweldig vriendelijke service

1 deur had 1 kleine beschadiging. Dit is direct opgepakt en na duidelijke communicatie opgelost door een vriendelijke monteur.

Heel erg tevreden

Wij zijn heel erg tevreden met de service van Altis. Het ontwerpen van de keuken tot het plaatsen van de keuken is vlekkeloos gegaan. De medewerkers denken goed mee. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Alles op tijd geleverd en alles was ook prima op maat. Prima monteurs.

Uitstekend!

Zeer prettige samenwerking met de heer Paul Verwijst. Eerlijke en rustige man, die er alles aan doet om je wensen te vervullen. Van begin gesprek tot en met levering en montage perfect geregeld. Zeker een aanrader!

Aardige mensen.

Vakmensen waren later dan afgesproken, op de vraag die ik nog gemaild had geen antwoord meer gehad. Geen overleg over de hoogte afzuiging.

Betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand

Betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand

Tevreden, maar.....

Helaas was de geplaatste quooker in 1e instantie niet goed. Kort nadat de monteur weg was, een lekkage eaardoor heet water op de pvc vloer terecht kwam. Als gevolg een vlek die niet weg is. Gezien dat de vloer ook verkleurd is, is het geen optie om een nieuwe tegel te leggen. Over de quooker meer fan tevreden.!

Klantgericht, duidelijk en geen poespas

Vanaf de eerste kennismaking meteen een goed gevoel gehad. Zelf al een ontwerp meegenomen en er werd goed meegedacht hoe dit ontwerp nog beter tot zijn recht zou komen. Ook de gewenste materialen en apparatuur waren snel duidelijk. Contact met service over betalingen en leveringen waren duidelijk en snel. In tegenstelling tot een aantal andere keukenwinkels waar we zijn geweest was Altis ook de enige die meteen met een goede prijs kwam. Zonder acties of kortingen die er na lang zeuren misschien nog af zouden kunnen. Zoals het hoort dus eigenlijk! Installatie was ook snel gedaan en het resultaat was 100%. Nog even alles doorgelopen met de installateur zodat alles duidelijk was en we konden genieten van onze prachtige keuken. Altis, bedankt!

Super tevreden

We zijn in de winkel heel goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Onze wensen zijn meegenomen en we kregen goede tips en adviezen. Het plaatsen van de keuken is gedaan door ervaren medewerkers. Ze waren super netjes en vriendelijk en hebben de keuken met zorg geplaatst. Kortom, we zijn heel tevreden.

prima, aanvraag ging vlot en uitvoering liet niet heel erg lang op zich wachten.

Ik ben niet aanwezig geweest ten tijde van de reparatie.

Super !

Zoals het ontworpen/bedacht is !! en gemaakt en geplaatst super!

Prima begeleiding, transparantie en oplevering

Nazorg moet nog blijken. De Quooker werkt niet optimaal.

Fijne service, duidelijke communicatie

Alles was duidelijk, zielenpoten voorhand als de afwikkeling. Denken echt mee. Ook werd het huis netjes achtergelaten, en het vuilnis goed gescheiden. Details, maar voor ons belangrijke.

Heel goed geadviseerd

We wilden onze keuken een beetje updaten. Men heeft ons hier goed in geadviseerd, welke apparatuur we het beste konden aanschaffen. Ook een nieuwe kast die erbij kwam was prima. Men nam hiervoor ook alle tijd. Ook de plaatsing werd in een halve dag geregeld en bevalt ons uitstekend.

Hele goede service

Extra aanvulling op bestelling snel geregeld. Er waren enkele zaken in eerste instantie niet in orde maar alles werd hersteld en vernieuwd.

Frankenweg 55

5349AP Oss