Door vrienden en familie werd mij Altis aangeraden. En na enkele bezoeken aan andere keukenzaken (je wilt toch wat kunnen vergelijken) was het al snel duidelijk dat we met Altis in zee zouden gaan.
Een keuken kopen doe je niet vaak, dus alles is even erg nieuw, maar door de uitstekende begeleiding van Martijn (dank!) stond in no-time onze keuken exact zoals we ons voorgesteld hadden op het scherm. Met tijd, geduld en merkbare ervaring werden we netjes door alle opties en mogelijkheden begeleid.
En enkele maanden later, alles geheel volgens planning/afspraak, werd de keuken netjes geïnstalleerd. Een paar kleine puntjes (hou je altijd) werden snel, goed en met een lach direct opgelost.
Nu, weer enkele maanden later, is de keuken nog steeds een feest en is een beoordeling wel op z'n plaats, dus bij deze. Mocht ik nog een keer een keuken nodig hebben dan laat ik het vergelijken achterwege en loop ik direct weer bij Altis binnen.
Kortom, je merkt aan alles dat je met profs te maken hebt die ook nog plezier hebben in hun werk. Nogmaals dank aan Martijn en alle andere installateurs/medewerkers van Altis!