nette mensen die een oprecht verhaal hebben
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Ze hebben precies begrepen wat we wilden en kwamen alle gemaakte afspraken na.
Werd geholpen door een ervaren dame die alles heel goed uitlegt en alle tijd neemt om vragen te beantwoorden. Bij terug komst weer alles doorgenomen in een gezellige sfeer. Eerst gebeld voor de aflevering, netjes in elkaar gezet en netjes achtergelaten. Kom zeker terug.
Prima advies gekregen
vriendelijk, ter zake kundig, je krijgt voldoende tijd voor uitproberen, terugkomen en beslissen.
The showroom staff was very helpful, showing me the many options, costs or beds, and custom sizing for USA standard beds.
Er is uitgebreid de tijd voor ons genomen en goed gekeken naar onze individuele wensen.
erg goed geholpen in de winkel. Rustig de tijd genomen voor ons. Prima service. Niet de goedkoopste maar wel moeite waard vonden we.
Goede uitleg en prettige communicatie. Er wordt de tijd voor je genomen
Goed advies gekregen voor aankoop van een matras en ook een goed prijs! Snel geleverd en gemonteerd!
Cijfers zeggen voldoende, vooral uitgebreide test om juiste bed te kiezen
Mijn eerste ervaring was een vraag naar dekbedden voor een ernstig zieke asielzoeker. Kreeg er spontaan een dekhoes bij aangeboden. Sindsdien zelf steeds goed en vlot geholpen. Ook de bezorging en plaatsing aardig en attent.
de verkoopster nam alle tijd voor me, en kwam zeer deskundig over. Het bed dat ik uiteindelijk kocht ligt heerlijk.
Een heerlijke ervaring om een dagje bij jou te mogen helpen. Inspirerend voor jou en voor mij! Ik heb uiteraard een 10 gegeven voor personeel! Super hoe jij met klanten om gaat! En voor de rest een 9. Altijd ruimte voor verbetering..... :-) Zat nog te denken terug in de auto..... als je toch de vloer door gaat trekken, zou je dan de balie misschien een andere plaats geven? Het is maar een idee.... even de voors en tegens tegen elkaar zetten? Dan kun je bij de ingang eventueel een meeneemartikel neerzetten..... Groetjes en liefs Esther
uitgebreid en persoonlijk advies
ik ben uiterst prettig en kundig geholpen en de geleverde producen zijn zoals verwacht.
In principe een welkom en vertrouwd gevoel in de winkel, goed geadviseerd waardoor wij eigenlijk al snel een keuze hadden gemaakt. Omdat onze eerste indruk in de winkel ook al goed was zijn we ook op dat gebied niet verder gaan kijken
Erg vriendelijk geholpen, goed advies en een hele goede service!
goede en beleefde benadering, een foutje bij de levering wordt snel hersteld, men neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden en informatie te geven.
Zeer proffesionele zaak met kundig personeel! Een absolute aanrader!
Ik ken Bedtime omdat de locatie dichtbij mijn (vorige) woonadres lag. Verder ben ik erg tevreden over het advies. Geniet momenteel zeer van mijn pilsnerdonzen dekbed. Tevens een synthetisch dekbed voor mijn kind gekocht, alhoewel de onderhandelingen van hen om eenzelfde donzen dekbed te krijgen al zijn ingezet...
Gedempte Oude Gracht 135
2011GP Haarlem
Beddenspeciaalzaak Bedtime biedt je een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, Speciaal voor Jou. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en sta je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.