goede uitleg door ervaren verkoopster prijs kwaliteit verhouding goed snelle levering
Goed advies bij maken bij onze keuze, snelle en zeer goede afhandeling, wij zijn echt dik tevreden !
plezieig kontakt goede voorlichting correcte behandeling
Goed advies en toch betaalbaar
Doordat we al eerder bij jullie hadden gekocht en goed geadviseerd waren was de keuze nu niet moeilijk, en jullie hadden de zelfde matrassen Nog
niet echt negatief; maar matrasdek blijkt te ruim. Snelle actie en reactie van personeel. Nu afwachten. Dat heeft wel invloed op diverse vragen/antwoorden
Ik heb al eerder een boxspring bij jullie gekocht en die was top. Nu, na beëindigen relatie, weer gekozen voor jullie bed maar dan elektrisch. Ik ben er erg blij mee en hij ligt (weer) zo heerlijk!! Ook een leenbed was voor jullie geen enkel probleem! Top service en Top bed! Blij mee
Na 5 dagen ruik je het topmatras nog steeds. Geen fijne geur!
Ik was al een tijd op zoek naar een heel groot bed. Op internet las ik dat siliakus bedden van 220*240 had en dat was het grootste wat ik tegen kwam. Gekocht en is niet alleen groot genoeg om samen met de kinderen en de honden in tv te kijken maar het ligt ook nog heerlijk.
Zeer goed advies in de winkel, levering vlot en zonder probleem, heerlijke matressen
prima service ,matras keurig afgeleverd
prettig in de winkel te woord gestaan, met aandacht werd er naar onze wensen geluisterd. er was geen koopdwang
Vriendelijk geholpen met goede uitleg en bijzondere snelle levering. Bij nazorg en garantie geen oordeel want we slapen er pas een week op, verschil is goed merkbaar.
dikke complimenten voor Wilma en bezorgers
Goede prijs kwaliteit verhouding
goede kwaliteit en prima service
Klantvriendelijk, bezorgers deden goed hun best om alles in elkaar te zetten. Leuke prijsverhouding en goede kwaliteit
aflevering en montage zeer correct en medewerkers zeer voorkomend.
slaapt heerlijk
Netjes geholpen,snelle levering.