wij Hebben diverse bedden etc bij siliakus aangekocht en zijn uiterst tevreden
Vriendelijke medewerkster, goed advies gekregen, Netjes op tijd geleverd.
We zijn uitstekend geholpen, door het personeel.
goede hulp met het uitzoeken van matrassen en hoofdkussens, goede servce en levering
Heerlijk bed voor een goed kwaliteit
Leuke, vrijblijvende informatie en advies.
goede service , aardige mensen, professioneel
Levering en plaatsing correct en snel
Goed advies, alle tijd voor de klant en snel geleverd. Deskundige mannen ze waren binnen een uur klaar.
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij direct een bezoekje ingepland en het hoofdbord voor u laten herstellen. Dit bleek gelukkig om een kleinigheidje te gaan. Bedankt voor uw positieve reactie van gister. Vriendelijke groet, Team Siliakus
Vriendelijk winkel personeel.
Geachte heer Roberts, Bedankt voor uw feedback. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Graag plannen wij een bezoekje aan huis om uw topmatras te beoordelen en u een passende oplossing aan te bieden. Inmiddels hebben wij u hier telefonisch contact over met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Team Siliakus
We zijn heel erg goed voorgelicht en geholpen. De bezorging was ook keurig op tijd en er werd netjes gewerkt. Al met al een zeer tevreden klant. We slapen heerlijk op ons nieuwe bed en zijn heel blij met onze keuze.
We hebben 2 eenpersoons matrassen op maat voor de camper paste perfect
Prima geholpen in de winkel en door de mensen die het bed brachten. En het belangrijkste een heerlijk bed!
meedenken naar oplossingen. bed te laat bestelt door ons maar door een tijdelijk bed te leveren kon onze zoon toch op de afgesproken datum zijn kamer betrekken
Prima geholpen in de winkel en de levering ging ook perfect, alles was oké!
Goed geïnformeerd door vriendelijk en bekwaam personeel
Top! Werd twee hoog gebracht en in elkaar gezet
Uiteindelijk wen je aan een bed, nu slaapt het wel goed. Het kussen was ook even wennen....
Snel geleverd en behulpzame installateurs