Vriendelijk personeel. wel zelf meedenken.
Vol doende advies van de verkoper gekregen goedadvies gekregen over het matras zeer tevreden
onderstaand probleem werd uitstekend opgelost.
Prima matrassen
De boxspring (Siliakus NL2) slaapt heerlijk. We kregen goed advies in de winkel in Broek op Langedijk.
Geachte familie Alblas, fijn u zojuist gesproken te hebben. Voor alle zekerheid plannen wij een bezoek om uw topmatras te beoordelen, indien nodig wordt deze kosteloos omgeruild.
een hele fijne winkel dicht in de buurt, slapen is de sleutel naar een goede rust en begin van de dag, advies is top, helpen meedenken binnen budget wat je hebt. ze hebben geen Zweedse winkel mentaliteit, en daar gaat het om. kortom TOP !
Wij zijn uitstekend geholpen en zijn dus tevreden
prettig om in de winkel te komen . personeel neemt de tijd om uit te leggen , en dringt niet op, was prettig om daar te zijn en mooie winkel uiteraard.
Sinds 2004 klant bij Siliakes. Voor ons zelf, onze gasten van B&B het Oude Atelier en ons appartement My Precious hebben wij sindsdien boxspringbedden en topmatrassen aangeschaft. Zowel wij, als onze gasten zijn lovend over het slaapcomfort van de bedden. Daarnaast het juiste adres voor goede adviezen en een superservice!!
Prettig personeel met goed advies. Klantgericht denken
zeer goede uitgebreide informatie , goede prijs , super kwaliteit matras , en geheel naar onze behoefte uitgezocht.
Heel netjes en correct
Prima service, komen weer graag terug
Ondanks een verkeerde keuze van een matras is dit later op een nette manier afgehandeld. De keuze van het matras hebben wij zelf gemaakt.
Wat een goed team van verkopers en expeditie. De verkopers kennen de materie ten volle en komen, hoewel zakelijk, ook persoonlijk mij (de klant) goed en vertrouwd over. Zeer leuk en prettig behandeld!!!
aardig personeel, goede hulp, veel tijd voor je en een heerlijk matras!
na eerdere aankoop hebben we dit bed telefonisch gekocht. Het eerder gekochte bed wilden wij weer opnieuw bestellen, maar bleek niet meer beschikbaar. Men is toen op zoek gegaan naar alternatief en hier kwam men snel mee. Na bestelling was levertijd veel sneller dan verwacht.
Al vele jaren klant.eventuele problemen worden altijd netjes opgelost.