In een woord, fantastisch.
Heel fijn advies op maat gekregen. Zeer vakkundig en meedenkend. Tot de kleinste details. Dank aan Michel. Maar ook het plaatsen van de keuken verliep zeer prettig en professioneel. Maurits bedankt!
De verkoper is vriendelijk, weet waar hij het over heeft en neemt echt de tijd voor me. Nu ik niet tevreden ben met de plinten komt de verkoper gelijk met een oplossing. Ik ben over het algemeen heel erg positief.
Ben van begin tot (eind) plaatsing van keuken en apparatuur goed geholpen.
Bij toeval bij Dekkers naar binnen gestapt. Ik was gelijk verkocht. Geen opdringerige verkopers, je kunt rustig rond kijken. Het offerte traject was prima; goede voorlichting en evt aanpassingen werden door Martin direct in orde gemaakt. Geen moeite is te veel en de klant is hier echt koning! De plaatsing van de keuken door Maurits was ook dik in orde; een vakman die vakwerk wil leveren, ook al kost dat wat extra tijd; hij gaat niet weg voordat alles pico bello in orde is. Het resultaat is schitterend! De keuken is werkelijk een plaatje!
Martin, de verkoper een vakman veel kennis en heel aardig
vakkundige verkoper, die onze wensen meteen zichtbaar maakte op de computer. De contacten waren heel plezierig, zowel per mail als persoonlijk. Rustige, proffessionele monteur.
Ik ben uitermate tevreden over Dekker Keukens: vriendelijkheid, deskundigheid, klantgerichtheid en de voortreffelijke wijze van meedenken van de verkoper. Afspraken werden allemaal perfect nagekomen en daarnaast uitermate tevreden over de installateur. Kortom een heel tevreden klant en zal Dekker Keukens zeker aanbevelen bij familie vrienden en bekenden.
Traject keuze keuken, plaatsing keuken is voorspoedig verlopen.
Heel vriendelijk en behulpzaam
Keuken werd geplaatst door professionals.
Hele positieve ervaring met Dekkers. Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel. Uitgangspunt is constant het belang van de klant. Dat bleek heel duidelijk toen we – na een keuken te hebben samengesteld – opeens een showroomkeuken ontdekten, die precies bleek te passen en voor een gunstige prijs. Zonder enig probleem werd de order omgezet; toen van een nog beter passende oven een onderdeel bleek te ontbreken, werd een prachtige oven van een mooi A-merk toegevoegd, zonder meerprijs. Als je op zoek bent naar een keukenbedrijf dat een vaste prijs afgeeft, zonder verborgen extra kosten, zoek dan niet verder. De montage door Onderhoudsbedrijf Romijn was al even goed. Zeer vakkundige mensen die meedenken en hun vak verstaan.
We waren zeer tevreden over het eerste advies van de medewerker in de showroom en de uitwerking daarvan na een bezoek van hem samen met een van de monteurs op ons nieuwe adres. Het was heel fijn dat de levering van de keuken precies in de week kon worden ingepland voorafgaand aan onze verhuizing. We waren ook zeer tevreden over de manier van werken en communiceren van de monteurs.
Uw adviseur Michel Smit was vakkundig en behulpzaam en hij begreep precies en snel wat voor een soort keuken wij wilden hebben.
Zeer tevreden,vriendelijk geholpen,en plaatsing door monteur zeer goed.
Goed advies, eerlijk en meedenkend
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden, over nazorg en en garantie kunnen we niets zeggen is nog niet aan de orde geweest. Onze vorige keuken kwam ook bij jullie vandaan.
De wensen die wij hadden zijn door de verkoper (Martin) in een goede setting gezet. Goed geluisterd naar wat wij wilden en goed meegedacht over nuttige oplossingen. Ook de monteur (Maurits) heeft secuur en netjes gewerkt en goede (creatieve) oplossingen gebracht. Het eind resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Levertijd was voor ons geen item omdat wij ruim van te voren besteld hebben.
men denkt mee met de klant.
Goede informatie over de mogelijkheden