Zonder afspraak onverwachts langs gekomen en uitstekend geholpen door Annabelle. Bank gekocht en de aflevering liep ook op rolletjes. Alles zoals we overeen gekomen waren. Chapeau!

Uitstekende service en kwaliteitsproducten

Wij hebben bij Kok Wooncenter een nieuw bankstel, salontafel en vloerkleed gekocht. In de winkel werden wij uitstekend geholpen. We kregen prima adviezen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de aflevering en plaatsing ging prima. Kortom, een aanrader!

Goede hulp bij het kiezen

Nieuwe banken gekocht. Na een eerste keuze veel hulp gehad bij de definitieve keuze. De banken zijn conform afspraak geleverd. Blij mee.

Heel vriendelijk

Goed advies, en aardige mensen

Van advies tot plaatsing van de meubels alleen maar positief!!

Gewoon goed

Goede en snelle service

De behandeling en voorlichting in de winkel en de bezorging van het vloerkleed waren zeer tot volle tevredenheid.

Uitstekend advies

Fijne winkel, professionele staf

Mooie zaak, mooie meubels en goed advies

In verband met een op handen zijnde verhuizing naar het westen van het land kwamen wij bij Kok Wooncenter terecht. In het verleden hadden wij hier ook al eens meubels, naar volle tevredenheid, gekocht. Wij werden in onze keuzes, onder het genot van koffie en thee, goed geadviseerd en begeleid door Els waardoor wij een steeds beter zicht op het geheel kregen. Inmiddels is alles keurig en op tijd bezorgd en door de transporteurs in elkaar gezet.

Mooie rolgordijnen die perfect hangen

Rolgrodijnen netjes opgehangen door attente en professionele vaklieden. Top.

Heel positief

Eerst op ons gemak wat rondgekeken. Daarna een afspraak gemaakt voor advies en bestellen. Goed advies gekregen en voor de keuze van meubelstof en dergelijke werd ruim de tijd genomen. Dat hebben we als zeer positief ervaren.

Top!

Op tijd. Keurig neergezet en geholpen met kleed verschuiven…

Onze ervaring is uitstekend !!

goed advies ,goede kwaliteit ,goed en mooi assortiment !

Keurige bezorging. Goed meedenken en helpen bij inrichten.

Prettige hulp in de winkel. Goede communicatie. Op tijd bezorgd en keurig alles opgeruimd.

Buitengewoon goed en professioneel advies op prettige wijze.

Bij Kok nemen ze echt de tijd voor je en wordt maatwerk geleverd. Vrijblijvend en zonder druk. Daarin vind ik Kok onderscheidend.

Wij zijn prima geholpen.

Wij zjjn heel goed geadviseerd en de afspraken zijn goed nagekomen. De mannen die de banken hebben bezorgd waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Super fijn geadviseerd

Heel goede service ook de aflevering was orima geregeld.

Prima voor elkaar behalve 1 puntje

Ontvangst verzorging en rondleiding, hulp bij het uitzoeken was keurig en klant vriendelijk. Aflevering van de bestelde eetkamer stoelen werd afgesproken in week 18. Er zou op 25 april door de planning zijn gebeld. Gemiste oproep niet teruggevonden. Heb zelf geen voicemail. Verder geen bericht via email, App of tweede poging. Heb zelf in week 19 contact gezocht met KOK. Afspraak werd correct afgehandeld. Één poging was blijkbaar in de ogen van planning voldoende.

Correct en op tijd bezorgd

Zeer attente en meedenkende verkoopster en zeer vriendelijke en correcte bezorgers.

fijne winkel met veel keuze en aardige mensen, wel gemiste informatie

Beste mensen van Kok Wooncentrum, Wij hebben sinds vorige week de prachtige bank binnen. Nu eenmaal hier en zichtbaar/voelbaar merk ik dat het leer, Danza van Leolux, zeer kwetsbaar aandoet. Dit is een verrassing waar ik nerveus van werd. Wat nu als er thee/wijn/chocolade melk overgaat? Geen mogelijkheid tot impregneren wat zelfs mogelijk is bij een stoffenbank? De verkoopster heeft hier niets over vermeld. Toen ik vroeg naar onderhoud vertelde ze dat het kon met leer lotion. Dat heb ik nog staan dacht ik, dat komt wel goed. Nu blijkt het even wat anders te liggen. Bellen naar Leolux leverde weinig informatie. Ik vond gelukkig een heel concrete informatie op een website die ik nu heb geprint, en bij Leolux bestelde ik de producten. De bank is prachtig, heel mooi. Het leer ook. Wel had ik vermoedelijk een andere keuze gemaakt als ik goed voorgelicht was. Een vlek ongeluk zit in een klein hoekje en is met deze bank een lastige uitdaging. De informatie over vlekken deel ik graag, misschien kunnen jullie daar je voordeel mee doen: https://www.lcknederland.nl/c-4725087/basisregels/ vriendelijke groet, Carla Timmerhuis

Vriendelijk, behulpzaam, meedenken.

Prettige zaak met creatieve mensen, die weten waar ze over praten.

Prima service en behulpzaam

Service was prima. Waren bereid onze oude tafel naar beneden te brengen.

Topservice

Netjes geholpen in de winkel. Afleveringsdatum plannen ging soepel. Levering verliep vlekkeloos. Vriendelijk personeel, werkten rustig en namen alle verpakkingsmateriaal mee retour.

Goed advies van Arjan over de kleur/stof van de bank en de bijbehorende kussens.

De levering was conform afspraak en keurig verzorgd.

Zeer goede hulp gehad

Ik waardeer het dat er tijd genomen wordt en dat er zelfs met stalen thuis gekomen wordt

Hamseweg 18

3828AD Hoogland