Wanneer wij meubilair en dergelijke willen aanschaffen, nemen we contact op met Jan Luppes en/of zijn uitstekende medewerkers. We zijn al meer dan dertig jaar klant tot onze volle tevredenheid
Bedankt voor de mooie beoordeling, het genoegen is geheel wederzijds. Veel geluk in Leeuwarden.
Prettig personeel en goede advisering.
bedankt voor de mooie beoordeling, we hebben met het team gesproken over de eindcontrole.
We hebben al jaren een zeer goede ervaring met deze zaak.
bedankt voor de mooie beoordeling, heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
perfekt
bedankt voor de mooie beoordeling, heel veel plezier met jullie nieuwe spullen!
bedankt voor de mooie beoordeling, heel veel plezier met jullie nieuwe spullen!
positief: betrouwbaar, plezierig, deskundig, betrokken, recht door zee, no nonsens
bedankt voor de mooie beoordeling, heel veel geluk in je nieuwe huis!
Uitstekend.
bedankt voor de mooie beoordeling!
Zeer positief, gedegen kennis van zaken en klantgericht. Mooi gevarieerd assortiment.
bedankt voor de mooie beoordeling!
prettige ontvangst, goede voorlichting
Zeer vriendelijk, meedenkend, maar ook de klant op nieuwe ideeën durven te brengen
goede ervaringen.
Prima. Fijn om herkend te worden, ook als je na jaren weer komt.
uitstekend, maar we als "oude" klant hadden we, gezien de ervaringen in het verleden, niet anders verwacht.
Zie voorgaande overzicht , zeer goed .
jullie zijn behulpzaam in het meedenken en aandragen van oplossingen, zonder ons het gevoel te geven: dat moet je doen. Prima, houden zo!
persoonlijke benadering, heldere onderbouwing van het advies, heldere afspraken,"op maat gesneden" correcte en vlotte reacties. Ik ben ook zeer blij met het resultaat!
Heel prettig en voelt betrouwbaar!
Alleen maar positieve, er wordt heel goed naar de klant geluisterd, maar het fijnst vinden we dat er niets wordt opgedrongen.
Heel goed .Geduld ..klantvriendelijkheid ..advies ..efficient kortom : Heel plezierig in het contact
Mevrouw is erg vriendelijk, meedenkend en deskundig. Onze kamer is, met wat simpele aanwijzingen van mevr. Luppes, meer tot z`n recht gekomen.
Positief, prima!
Positief
interieuradvies op maat , waarin wit en werken met kleur per ruimte zorgt voor verrassingen. Ellen weet wat waar onze interesses liggen en is prettig in omgang. Ze neemt de tijd voor alle zaken.
Tramwijk ZZ 164
7831GR Nieuw-weerdinge