Tot nu toe uitstekend. We zitten nog middenin het koop, aflever en nazorgproces dus een definitief oordeel is nog niet te geven.
Positief.
Zie boven!
Heel prettig bedrijf. Voelt heel vertrouwd, goede adviezen
Goede ervaring, afspraken worden correct na gekomen. Snelle reacties op email
correct en prettig personeel.geweldige vloerbedekking stoffeerder
persoonlijke service
Gastvrij, deskundig, betrouwbaar en al 20 jaar goed advies!
heel plezierig en zorgvuldig
uitstekend, zeer goede service.
Zeer goed en deskundig advies. Niet alleen tav. meubels, interieur, kleuren en materialen maar ook tav bouwkundige zaken, details en afwerking.
Dat er alles aan gedaan wordt om met ons mee te denken om tot het gewenste resultaat te komen
Alleen 100% positief. Creatief meedenken en verassende oplossingen aandragen zijn sterke punten en afspraak is afspraak.
Zeer goed, ga zo door.
Deze zijn zeer positief.
Zeer goed. Vriendelijk maar met een grap behandeld. toch zeer serieus goed geïnformeerd.
Ik ben zeer tevreden met mijn fraaie stoelen en bijpassende bijzettafel. Het begint met een goed advies, Jan Luppes komt zelf kijken, denkt mee en komt met mooie oplossingen. De spullen worden gebracht, gemonteerd en geplaatst, super!
Tramwijk ZZ 164
7831GR Nieuw-weerdinge