Ik kan bart aan iedereen aanbevelen Zeer kundig en service gericht Echt een goede trap voor een goede prijs
Persoonlijk, serieus, kennis van zaken, vriendelijk.
Als particulier bestel je niet iedere week een trap en nu ik een nieuw huis gekocht heb ben ik het meest blij met de verandering door er een nieuwe trap in te plaatsen. Bij toeval op internet ontdekt maar door zeer blij dat ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen. Klant vriendellijk, deskundig, proffessioneel en een betaalbare prijs. Ik was zeer verrast met het resultaat want alles paste precies en het resutaat is geweldig. Wat mij betreft een TOP bedrijf. Ik zal het overal aanbevelen!
buitengewoon positieve ervaring, ik vind het jammer dat ik niet meer trappen kan plaatsen in mijn huis anders zijn jullie van harte welkom, en zeker mijn eerste keuze
Zeer snelle levering, gemakkelijk in elkaar te zetten en netjes geholpen.
alles heel goed gegaan .gewoon prima!!!
goed advies en zeer goede kennis van de te leveren materialen installatie ter plekke goed en vakkundig uitgevoerd
jullie waren de eerste om kontact te zoeken met ons want we hadden een paar andere colegas ook gemailt maar tot nu toe geen mailterug gehad .en jullie waren vriendelijk over de telefoon en mail .en de prijs was voor ons ook heel netjes . en zal jullie zeker bij andere mensen aan bevelen . mvg De Fam Hus uit almere
Goede uitleg door inmeter op locatie voor het plaatsen van de trap. Snelle levering en afspraken goed nagekomen.
- Trap paste perfect. - Bij ophalen trap word uitgebreid uitleg gegeven hoe de trap in elkaar gezet en geplaatst moet worden. Ik kon altijd bellen als ik een vraag had. - Vrijkaarten gekregen voor de bouwbeurs - Snelle levering - Trap is makkelijk zelf te monteren en plaatsen - Duidelijke beschrijving meegeleverd.
tijd is om
Mooi trap geleverd en geplaatst.
Zeer tevreden met totale afhandeling en afspraken
op alle vragen via mail gesteld komt antwoord en dat is prettig
De goede uitleg van uw vakman over de werkwijze van het monteren van de trap (door mij zelf gemonteerd)
snelle reactie per mail, nakomen afspraken correcte afhandeling per mail
no nonsense communicatie, duidelijke website, overzichtelijke prijsinfomatie.
Alles perfect en snel verlopen.
De houten spil is op 2 plekken bijgewerkt de 1e plek ivm een knoest en op de 2e plek zijn er ronde gaten in geboord en deze daarna met een rond schijfje dicht gemaakt nu ben ik bijna verplicht om de trap te schilderen ipv lakken. Voordat ik de trap besteld had werd er erg makelijk gepraat over de montage maar dit bleek in de praktijk toch tegen te vallen, onder andere de stootborden die gingen er erg slecht in.