Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden, alles perfect geregeld en uitgevoerd

Prima bedrijf wat de afspraken na komt’ ook het inmeten en plaatsen is keurig uitgevoerd. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, Echt een aanrader.

Matig

De voorbereiding: - jullie proberen een klant te laten tekenen voor jullie inmeetwerk waar ik notabenen nog voor betaald heb ook. Dit is alles behalve netjes en heb ik dus niet gedaan! - als je een eerste termijn factuur stuurt is het niet netjes om de tweede ook al voor plaatsen te sturen - vervolgens heb ik alles betaald en wordt er een verkeerde trap geleverd. Gelukkig kwam Bart de trap plaatsen en heeft hij hem er niet maarzo ingezet!! Alle credit en sterren voor Bart anders had je een lagere beoordeling gekregen!

Mooie trap Goede en snelle en vriendelijke communicatie met het bedrijf Vakman die de trap geplaatst heeft, zeer vriendelijk en meedenkend.

Productiefout nooit opgelost

Op het begin goede ervaringen mee gehad: snelle reactie en meedenkend. Ook de tekeningen zijn duidelijk. Altijd vriendelijk en snel te woord gestaan. Tot bij hun de betaling binnen is, dan houdt het contact op. Bij het proberen om contact te leggen voor een leverdatum (dit ivm regelen dat er iemand thuis aanwezig is) komt er geen reactie. De avond ervoor kreeg ik een bericht van het koeriersbedrijf dat ze de volgende ochtend voor de deur zouden staan. 2 weken VOOR de afgesproken leveringsweek (dit staat zelfs zwart op wit) Dan komt erbij dat er een productiefout was gemaakt, waardoor de.plaatsing niet kon. Door de bouwvak zou er alleen in noodgevallen gereageerd worden. Dit lijkt mij in het geval van een bedrijf, een 'noodgeval'. Maar goed.... 3 weken wachten, en 3 weken achter op schema, krijg ik een reactie: de fout zou in de spilbalk zitten, en er zal een nieuwe worden geleverd. 4 weken later: nog niks ontvangen. Hun reactie: deze zou al weken geleden via PostNl verzonden moeten zijn. Zoieso knap, als PostNl 175cm als maximale lengte neemt en de spilbalk 280cm is. En dat ik ook een melding krijg als er via PostNl een pakket moet komenp. Dus, na 7 weken vertraging, het probleem maar zelf opgelost. Oftewel: heel fijn bedrijf en contact TOT de betalingen binnen zijn. Daarna laat het zijn echte gezicht zien als een enorm onbetrouwbare partner!

mooie trap die helaas kraakt door de brede treden en dan zonder stootborden

de passingen van de treden is prachtig. Wel geleerd dat met een overlengte de onderzijde 5 cm langer is om te kunnen verzinken. Daar kwamen we na de 1e keer plaatsen achter. uiteindelijk goed gekomen. Helaas buigen de treden (zonder stootborden) nogal door, waardoor de treden wat kraken.

Prima ervaring

Wij zijn erg tevreden. Van het inmeten tot het plaatsen, alles was prima geregeld

Goede service en hoge kwaliteit voor een mooie prijs

Het was nogal een uitdaging om een passende trap te vinden met de juiste uitstraling. TBW heeft ons hierin fantastisch geadviseerd en gefaciliteerd. De trap is prachtig geworden en wij krijgen er veel complimenten over.

Zeer snelle en correcte levering

Trap laten tekenen en geleverd op ongeveer een week. Alles correct verlopen. Zeker aanrader!!

De maten op de tekening waren eerst niet goed. Na correctie goed geleverd.

na het opmeten door tbw trappen klopte de maten op de ontvangen tekening niet. Dit is hierna gecorrigeerd. Daarna de trap wel tijdig en goed geleverd.

Fantastische Service

Allereerst telefonisch goed geholpen en geïnformeerd. Vervolgens een trap besteld en laten inmeten. Ook hier werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. Vervolgens de trap laten plaatsen ook dit was een succes. Vriendelijk timmerman die goed en precies werk heeft geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Prima service, overleg goed

Online trap besteld. Bart heeft trap ingemeten, waarbij hij een iets andere vorm voorstelde. Deze is als aanvulling toegevoegd. Na een paar weken is de trap zoals afgesproken geplaatst door Bart. Prima vakwerk, deze weet wat een trap plaatsen is!

Super ervaring

De trap is prachtig en vakkundig geplaatst door monteur Remco en dit is in een huis uit 1928 niet vanzelfsprekend. TBW heeft de trap ook ingemeten en dat heeft als grote voordeel dat je gelijk een vakkundig advies ontvangt. Je kunt je wensen voorleggen en hoort gelijk wat mogelijk is. Dit geeft de trap dat beetje extra uitstraling. Kortom een super evaring vanaf het inmeten en plaatsen. En voor een prijs/kwaliteit verhouding die je niet snel ergens zak vinden.

Top!

Echt een top bedrijf! Ze komen uit Amsterdam, maar het Rotterdamse gezegde niet lullen maar poetsen is wel van toepassing. De offerte was snel binnen, waarna het inmeten en plaatsen zo was geregeld. Tevens werd er door de man die kwam inmeten een aantal goeie suggesties gedaan, er werd echt meegedacht! Ook het plaatsen was super goed geregeld en uitgevoerd door de man die was komen inmeten. TBW trappen kwam bij ons als goedkoopste uit de bus, maar het is vooral de service, het meedenken en het snelle en nette werken wat mij bij blijft! echt een aanrader!

Snel schakelen, goede communicatie en prima kwaliteit

Wij hebben twee nieuwe trappen laten plaatsen. De website is overzichtelijk en transparant. Zeker met de prijzen er al bij kom je niet voor verrassingen te staan. Ze reageren snel op emails. Inmeten en plaatsen ging snel, vakkundig en was een super aardige kerel We zijn erg tevreden met het resultaat

Fantastisch

Op woensdag 14 april is mijn zoldertrap geplaatst ik zag daar eigenlijk wel tegenop. Het is mij voor 100% meegevallen en met 2 uur was Remko die de trap kwam plaatsen al klaar. Hij was super aardig en hield mij van alles op de hoogte. Ik zo blij dat ik mijn trap via TBW trappen heb laten inmeten en plaatsen.

Perfecte service & 'nazorg'!

Inmeten gebeurde snel & precies. Daarnaast wordt er goed meegedacht en dit alles voor een scherpe prijs. We hadden ervoor gekozen om zelf de trap te plaatsen en ook dan kan je met al je vragen voor advies bij TBW terecht, kortom een aanrader!!

Klant vriendelijk en goed geregeld

Tbwtrappen is een aanraden bedrijf goeie service klantvriendelijk en optijd geleverd na plaatsen van de trap netjes afgewerkt. Dus is een aanraden bedrijf.

Goede levering, extra stapje gezet

Nadat wij het offerte traject waren doorgelopen bleek er een fout te zijn met onze nokverhoging, waardoor de trappen anders moesten worden. Ze kwam gratis opnieuw inmeten toen de nieuwe verhoging erop zat en een week later konden ze de trap leveren omdat er al een akkoord was. Trap zelf ook prima, prijs ook prima. Daarnaast nog wat extra uitleg gekregen over leuningen en onderhoud. Helemaal super.

Fijn bedrijf

Eerlijke oprechte duidelijke manier van zakendoen zeg wat je doe en doe wat je zegt mooi resultaat en vakbekwame mensen voor een reële prijs

Goede service en behulpzaam

Ik had nooit eerder een trap geplaatst of opgemeten maar ze hebben mij er goed doorheen geloodst. Ook tijdens het bestellen goed en duidelijk mail contact gehad. Al met al een fijne ervaring.

Goed geregeld!

Spullen die ik besteld had waren netjes verpakt alles naar wens,leuning zit op de muur,ziet er strak uit.

Service was top, zowel via de mail als ter plaatse. Het resultaat is een trap die er goe duit ziet en fijn voelt!

Fijn meegedacht en goede service

Wij wilden graag een vaste trap en kwamen bij tbwtrappen uit vanwege de gunstige prijs in vergelijking met anderen. Bij het inmeten bleek dat ons huis om een andere constructie vroeg. Daar is goed en eerlijk over meegedacht, met als resultaat een fijne trap. Ook de communicatie met het kantoor verliep goed.

Topbedrijf

In mijn grote verbouwing is letterlijk alles mis gegaan wat er mis kon gaan. Behalve de trap. Dat is tevens mijn grote trots geworden in het huis, aangezien voor de rest alles mis gegaan is. Hij is binnen een halve dag geplaatst. De trap heeft absoluut geen verbeterpunten. Heel erg bedankt voor de prachtige trap!

Snel en vakkundig geplaatst

Blij met onze trap. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Snel en vakkundig geplaatst. Fijne communicatie met het team. Kortom een aanrader

De Veken 211

1716 KJ Opmeer