De trap is super mooi en conform afspraak geleverd. Bart heeft ingemeten en mee gedacht. Vervolgens is hij in productie gegaan en Bart heeft hem op de afgesproken datum en tijd in een paar uur geplaatst. Top we zijn zeer blij!
Trap voor de patio besteld en is eigenlijk te mooi om buiten te plaatsen. Service is top en zeer vriendelijk geholpen!
opzich een uitermate goede ervaring. vriendelijk en corrcet zowel bij offerte opmeting en plaatsing. alleen spijtig dat de plaatser zich der van tussenuit kneep om de leuning te plaatsen met een flow excuus.
Prima advies voor de constructie van de trappen en goede trappen geleverd.
goede afspraken
Goedkoop en goede kwaliteit.
Vriendelijk, vlot, snel, netjes,....
Helaas een miscommunicatie over de trap waardoor ik hem voor niks ging halen, maar heel netjes opgelost en ik had snel de trap in huis, we zijn er enorm blij mee.
mooie trap geleverd als bouwpakket, zaten een paar druipers in de lak.
Uitermate prettig en vakkundig contact. Zowel bij het tot stand komen van het ontwerp als bij de uitvoering. Zeer betrouwbaar en absoluut aan te bevelen.
Alles is gegaan zoals besproken, bij vragen netjes antwoord gekregen. Vakkundig en snel geplaatst! *Positieve feedback: plaatsingdatum is vaak een aantal weken verder, een belletje/berichtje ( of per mail) een paar dagen ervoor als reminder is misschien wel fijn.
Superbedrijf, vakmensen die keurig werken
Bart is een goede vakman die doet wat hij beloofd netjes op tijd gewerkt, prima.
Vooral de duidelijke uitleg en goede communicatie.
Een echte vakman en levert goed werk af. Verder was hij ook erg vriendelijk. Ook werkt hij netjes en gestructureerd.
TOP
Goede communicatie Precies zoals afgesproken