Perftecte begeleiding bij de bestelling van de trap. Ook na het doorgeven van de maten toch nog de controle en het advies om toch iets aan te passen zodat de trap beter in het geheel past. Geweldige service vind ik dit. Met Vriendelijke Groet, Ruud Kennis
Via mail een snelle en fijne communicatie
Leveren een nette trap voor een betaalbare prijs. Eerst nog controle, daarna een mooie trap.
Bart is super in zijn werk en heeft enorm veel goede inzicht op trap, stijl en kleuren ook in de rest van het huis, leuke man en heeft enorm veel ervaring!
Super mooie trap Snel geleverd Snel geplaatst Helemaal tevreden Toppie
Bart heeft de trap geplaatst, een aardige en ervaren trappen-bouwer die goed meedenkt en netjes werkt.
Zeer mooie eiken trap, past perfect, afspraak levering geheel volgens opgave bij offerte. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.
Bart van BTW-trappen heeft ons perfect geholpen, heel leuk om een echte vakman te ontmoeten.. Trap staat als/in een huis!
Snelle reactie op aanvraag. Goede begeleiding en correcte afhandeling. Perfect adres voor uw trap,prijs is zeer goed.
Trap is vakkundig en netjes gezet. Zijn tevreden, zoals hij er nu uit ziet.
Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Zeer vriendelijk personeel
Heel fijn contact gehad met de dames van kantoor en alles werd netjes gecommuniceerd. Uitvoering door de heren ook super gegaan en hartstikke blij met onze trappen.
prettige mensen om mee samen te werken, denken met je mee. Technisch goed onderlegd. Vakmensen!
Wij hebben met ons nieuwe huis de nodige slechte ervaringen opgedaan v.w.b. service, afwerking, afspraken nakomen e.d. TBW trappen was een verademing! Vakmensen die hun afspraken nakomen. Het zou normaal moeten zijn, maar dat is het tegenwoordig echt niet.
Mooie trap past goed snel in elkaar
Past alles volgens afspaak.
Aardig personeel en snelle installatie
Goede trap voor een goede prijs. Goed ingemeten! De trap moest namelijk op de spil van de andere trap aansluiten en dit is netjes op maat gemaakt .
Trappen zijn precies geworden zoals we hadden gewild. Ook zijn de mensen erg vriendelijk en komen hun afspraken na. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
degelijk en kundig.
De vuren Trap past perfect, zelf opgemeten, opgehaald en gemonteerd. Erg blij met het resultaat. Als leek had ik het handig gevonden als er een beschrijving bij zat, maar TBW vindt dat je de kennis moet bezitten... Telefonisch toch kleine uitleg gekregen en de trap zit echt mooi op zijn plek. Treden en spil mooi waterpas. Ben echt blij met het resultaat. Een aanrader!